ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Premier söker kundservicemedarbetare för kunds räkning

Ort
Utgår

2021-12-12

Ansök nu

Premier söker kundservicemedarbetare för kunds räkning

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration.
Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Som konsult på Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningsvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
Drivs du av att leverera högklassig service och präglas av ett positivt och socialt förhållningssätt? Då kan du vara den vi söker.

Vi är nu på jakt efter en kundservicemedarbetare till vår kund vars verksamhet är belägen i Kalmar. Du kommer i denna tjänst arbeta med att dagligen bemöta kunder såväl i telefonen som via mejl och chatt via inkommande ärenden och detta gör du på ett serviceinriktat vis. I samtalen tillhandahåller du kunden olika avtal och bistår med rådgivning kring dessa avtal för att säkerställa att kunden känner sig trygg och nöjd i sitt beslut.

Du kommer ingå i ett team om 5 personer vilket ställer krav på din samarbetsförmåga och kommunikation. Rollen som kundservicemedarbetare kan stundom innebära högt tryck och därmed ett högt arbetstempo och vi tror därför att du bör behärska det för att trivas i denna roll.

Vår kund erbjuder dig en heltidstjänst med omgående start där arbetstiderna är förlagda på vardagar mellan 07.30-16.15. Tjänsten sträcker sig till april men med goda möjligheter till förlängning.

Kvalifikationer
Då denna tjänst är på heltid söker vi dig med en avslutad gymnasieutbildning. Vi ser också att du har tidigare erfarenhet av arbete inom service eller försäljning vilket genererat i att du känner dig bekväm i mötet med kund.

För att trivas i rollen som kundservicemedarbetare ser vi att du är en social och tillmötesgående person med ett positivt synsätt och en vilja att hjälpa. Du är en god administratör med en känsla för noggrannhet. Vi tror också att du behöver vara IT-orienterad och besitta en viss teknikförståelse för att trivas i denna roll.

Att tala och skriva svenska obehindrat är ett krav för denna tjänst men har vi tur kanske du också kan tala och skriva på engelska eller tyska.

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Låter det intressant?
Har du frågor, tveka inte att kontakta konsultchef Anna Svensson, telefon 072-580 04 99 eller e-post anna.svensson@premier.se.
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast 12 december 2021. Urvalet sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Krav
B körkort

Dela detta jobb

logga
Premier söker kundservicemedarbetare för kunds räkning

Premier Service AB