ekonomijobb.se

logga

Premier söker handläggare till Försäkringskassan i Åmål.

Ort
Utgår

2021-09-29

Ansök nu

Premier söker handläggare till Försäkringskassan i Åmål.

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Tjänstebeskrivning
Vi på Premier söker nu handläggare till Försäkringskassan i Åmål. Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start den 1/10 och du arbetar dagtid; måndag till fredag.

Uppdragslängd: 3månader och det finns möjligheter till att erbjudas en förlängning. Uppdraget startar med en introduktionsutbildning på 8 dagar.

Arbetet avser utföras i Försäkringskassans lokaler i Åmål, men p.g.a. rådande omständigheter kan dock arbetet komma att utföras på distans helt eller delvis.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att identifiera behov som inkommer i Försäkringskassans ärendesystem. Du kommer använda telefonen som ditt främsta arbetsverktyg och där igenom ge allmän och specifik information till Försäkringskassans partners. Som handläggare ska du ha förmåga att självständigt och effektivt söka och tolka information och sedan omsätta detta i praktisk handläggning. Du ansvarar för att utreda ärenden samt att kommunicera förslag till beslut i kundens ärenden. Varje samtal är unikt och behöver mötas utifrån sitt specifika behov. Ansvarig chef kommer att tillsammans med handledare vägleda och stötta vid eventuella frågor som dyker upp i ärendehandläggningen.

Kvalifikationer
För att lyckas på detta uppdrag ser vi gärna att du:
• Har slutbetyg från gymnasium eller erfarenheter/kvalifikationer som kan prövas likvärdiga.
• Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete.
• Har erfarenhet av kundmöten och är mycket serviceinriktad.
• Har god datorvana.
• Erfarenhet av att arbeta i telefon.
• Är kvalitetsmedveten samt mål- och resultatinriktad.
• Har god kommunikativ förmåga.
• Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
• Förstår och värdesätter människors olikheter.
• Trivs med möten över telefon.

Vi söker dig som har intresse för ärendehandläggning och som har erfarenhet av arbete som handläggare. Du är serviceinriktad, kommunikativ och vi ser gärna att du har erfarenhet inom branschen sen tidigare.
Du har B-körkort och tillgång till bil.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Sandra Törnqvist tel 0707-85 84 14 Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 17/9. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson(er)
Sandra Törnqvist
sandra.tornqvist@premier.se
0707-858414

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Tjänstgöringsort
Åmål

Publiceringsdatum
25 August 2021

Dela detta jobb

logga
Premier söker handläggare till Försäkringskassan i Åmål.

Premier Service AB