ekonomijobb.se

Lite kort om oss

På Teamtailor jobbar vi med den nya generationens rekrytering- och employer branding-plattform som håller på att revolutionera hur vi ser på HR. Vi växer så det knakar och behöver nu förstärka vårt fantastiska Finance Team!

Vi är ett ungt och snabbväxande företag, och lägger mycket vikt på att du ska vara lika driven, passionerad och engagerad som oss.

Vad innebär rollen?

Som ekonomiassistent hos Teamtailor kommer du att tillhöra en grupp som i dagsläget består av två personer på kontoret i Stockholm. I den här rollen kommer du främst att stötta upp i uppgifter kopplade till företagets leverantörs- och kundreskontra. I jobbet ingår även en del kundkontakt över telefon på både engelska och svenska. Beroende på din erfarenhet sedan tidigare och förmåga att lära dig kan du även få stötta upp i andra arbetsuppgifter kopplade till redovisning och inköp. Det finns goda utvecklingsmöjligheter i den här rollen men även chans till anställning efter utförd praktikperiod. 

Tjänsten passar dig som har vilja att lära dig och en prestigelös inställning till ditt arbete. Du trivs i en föränderlig miljö, är flexibel samt drivs av att ha många bollar i luften. Som person trivs du på en arbetsplats med ett öppet klimat och bidrar med en positiv stämning till arbetsplatsen. 

Vi söker dig som

• Studerar ekonomi på universitet eller högskola, med minst 1 år kvar av studierna

• Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

• Har goda kunskaper i Officepaketet

• Är driven, noggrann och självgående

Det är meriterande om du…

• Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

• Har jobbat i Fortnox

Ansök enkelt utan CV

Sök enkelt genom att besvara ett par korta frågor så hör vi av oss så snart vi kan!

Kontakt:

Moqdad Alsaaid
Head of Finance
moqdad@teamtailor.com
+46709851211

Praktiktjänst - Ekonomiassistent

Företag Teamtailor AB
Ort
Utgår

2019-03-01

Ansök nu

Dela detta jobb