ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Praktik- ekonomiassistent till leverantörsreskontran under höst/vinter

Ort
Utgår

2022-10-08

Ansök nu

Praktik- ekonomiassistent till leverantörsreskontran under höst/vinter

Vi tar regelbundet emot praktikanter till våra olika team, och om praktikanten gör bra ifrån sig finns goda möjligheter till anställning efter praktikperioden. 

I höst/vinter erbjuder vi en praktikplatser som ekonomiassistent i vår Leverantörsreskontra-grupp.

Vi letar efter dig som vill vara med och ta Sveriges bästa redovisningsbyrå till nya höjder! Läs mer nedan om rollen, arbetsuppgifter och vårt arbetssätt. Ansök redan idag om du känner att denna roll passar dig!

Att arbeta som ekonomiassistent på Win Win Ekonomi

Som ekonomiassistent i vår Leverantörsreskontra-grupp sköter du, tillsammans med ett par kollegor, hanteringen av leverantörsfakturor åt ett stort antal små och medelstora företag (som är kunder till oss).

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

  • Registrering i leverantörsreskontra, kontering, verifiering av tolkning av inlästa fakturor.

  • Digitalisering och automatisering av fakturaflödet 

  • Registervård och uppdatering.

  • Kontakt med kollegor, leverantörer, kunder och systemsupport.

I arbetet som ekonomiassistent får du alltså arbeta med leverantörsreskontran för ett stort antal företag, som vi sköter redovisningen åt. Stora delar av ditt arbete består av att hantera de leverantörsfakturor som dagligen kommer in i Centsoft (det system som vi i första hand arbetar i för hantering av leverantörsfakturor). Det innebär bland annat att kontrollera att programmets tolkning av fakturor har blivit rätt, samt att hantera de fakturor som programmet inte klarat av. En annan viktig del i arbetet är att arbeta med ständiga förbättringar av inställningarna, exempelvis lägga upp nya leverantörer, be befintliga leverantörer att mejla in fakturor, hantera nekade fakturor, hantera dubbletter, se till att samtliga leverantörer är kopplade till ett föreslaget konto och attestant, samt att rapportera dåliga tolkningar till Centsofts support.

Det här förväntas du åstadkomma

Som praktikant är du hos oss både för att lära dig yrket (olika arbetsuppgifter, i detta fall relaterade till leverantörsreskontra) och för att visa vad du går för (så att vi ska bli intresserade av att anställa dig). Vi har en hög tillväxt och mycket stort rekryteringsbehov det närmaste året så för rätt person är möjligheterna till anställning mycket goda.

För att på sikt kunna bli en stjärna hos oss är flera parametrar viktiga. Att leverantörsfakturorna sköts effektivt och med hög kvalitet är en av grundstenarna i ditt arbete. En annan är att du bidrar till att vårt företag som helhet fortsätter att utvecklas. Som medarbetare på Win Win Ekonomi förväntas du vara med och bidra till att vår byrå växer vidare. 

Ekonomiassistent – din önskade profil  

• Du är en god relationsbyggare, tävlingsinriktad lagspelare, strävar efter att förbättra din prestation och utveckla arbetssätt och processer för att höja din och teamets prestation. 

• Du arbetar både noggrant och med hög effektivitet, och har lätt att arbeta självständigt. Du har en orädd inställning till teknik.

• Du är flytande i svenska, i både tal och skrift.

• Du har god skriftlig nivå i engelska.

• Du går nu en utbildning till ekonomiassistent eller annan relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi.

Vill du växa och utvecklas med oss? 

Win Win Ekonomi erbjuder dig möjligheten att göra praktik i ett dynamiskt företag som befinner sig på en spännande utvecklings- och tillväxtresa. Här får arbeta med  kompetenta kollegor, i en miljö som är branschledande. För att trivas hos oss är det viktigt att du gillar utveckling, förändring och utmaningar. Du som individ får samtidigt stöd av engagerade kollegor och chefer för att utvecklas. Här arbetar vi i team och stödjer varandra för att leverera tjänster med hög kvalitet och stort engagemang till våra kunder.

Om Win Win Ekonomi  

Win Win Ekonomi är en av Sveriges populäraste och snabbast växande redovisningsbyråer. Vi har därför belönats med Gasell-utmärkelser från Dagens Industri flera gånger. De senaste åren har vi även belönats med priser som branschens bästa arbetsgivare (av Visma år 2019) och som Årets Framtidsbyrå (av branschorganisationen FAR år 2020)

Vi hjälper ägarledda företag att fokusera på sin kärnverksamhet, då vi tar hand om deras ekonomiadministration. Flera av våra konsulter är auktoriserade, och vi är medlemmar i branschorganisationen FAR. Vi fokuserar på att vara ett långsiktigt och hållbart företag, för både våra medarbetare och våra uppdragsgivare. Praktikplatserna utgår från vårt kontor i Globenområdet. Vi uppskattar mångfald. Läs mer om Win Win Ekonomi på: www.winwin-ekonomi.se

Ansökan och mer information 

Vi tar emot ansökningar löpande, och påbörjar då vår urvalsprocess. Det innebär att du kort efter ansökan kommer att få tester att besvara online. Därefter hör vi av oss för telefonintervju. För de kandidater som går vidare långt i processen följer ytterligare tester samt intervju på vårt kontor.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

Dela detta jobb

logga
Praktik- ekonomiassistent till leverantörsreskontran under höst/vinter

Win-Win Ekonomi AB