ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

POLSK Kundservicemedarbetare i Trollhättan

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2022-07-16

Ansök nu

POLSK Kundservicemedarbetare i Trollhättan

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


ARBETSUPPGIFTER
Som polsk kundservicemedarbetare i Trollhättan kommer du att arbeta med telefonen som arbetsredskap i ett försäljningssyfte.

Vi söker dig som pratar och skriver polska, dig med erfarenhet av försäljning och service och som tycker det är roligt med en bra gemenskap med sina kollegor. Hos vår kund i Trollhättan är det viktigt att man trivs och har roligt på sin arbetsplats samtidigt som man har målet i sikte.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som drivs av att skapa relationer och har en hög arbetsmoral. Du är serviceinriktad och positiv som person och agerar lugnt, stabilt och kontrollerat i stressiga situationer. Vi ser att du har erfarenhet inom kundservice, telemarketing och/eller butiksförsäljning sedan innan och har en vana att arbeta med dator och telefon som arbetsverktyg. 

Som person är du en tävlingsmänniska som identifierar mål, genomför aktiviteter och arbetar fokuserat för att uppnå önskat resultat samt sätter utmanande mål för ditt eget arbete.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som kundservicemedarbetare är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos kunden.

ÖVRIG INFORMATION
Ansök genom att registrera dig på Eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev.
Ansökningar via mail hanteras inte p.ga GDPR.

Det viktigaste är inte vad du har för tidigare arbetslivserfarenheter - vi värdesätter din härliga personlighet och ditt driv.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

POLSK Kundservicemedarbetare i Trollhättan

Eterni Sweden AB