ekonomijobb.se

Personskadereglerare

Ort
Kategorier
Utgår

2018-07-30

Ansök nu

Personskadereglerare

Personskadereglerare

Länsförsäkringar AB söker en Personskadereglerare till - Sakförsäkringsservice  

Om jobbet

I arbetet som personskadereglerare ska du utreda, bedöma och förmedla beslut till kunden. Du arbetar självständigt mot kunden eller dennes juridiska ombud. Ditt utredningsansvar innebär kontakter med sjukvård, arbetsgivare, fackförbund, Försäkringskassan och andra myndigheter. Du handlägger i sin helhet alla typer av komplexa personskador inom framförallt trafikskador men även ansvar- och patientskador utifrån skadeståndsrättslig grund. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm. 

Vem är du? 

Vi söker i första hand dig som har en dokumenterad erfarenhet och ett genuint intresse av att reglera kvalificerade personskador. Du är engagerad, beslutsför, handlingskraftig och flexibel. Du är välstrukturerad i ditt arbete, har en väl utvecklad förmåga att prioritera samt trivs med att arbeta mot uppsatta mål, både individuella och som gemensamma. Du ser även positivt på och är intresserad av att hitta nya och enkla lösningar på traditionella problem och utmaningar. Du tycker dessutom om att ha roligt tillsammans med dina arbetskollegor och vill vara delaktig i det fortsatta byggandet av en stark teamkänsla.  

Du som söker tjänsten bör ha tre årig högskoleutbildning eller motsvarande och har flera års dokumenterad erfarenhet av personskadereglering på skadeståndsrättslig grund. Du bör också ha vana av medicinska utredningar samt ha erfarenhet av att sammanställa ärenden till Trafikskadenämnden och/eller Ansvarsförsäkringens personskadenämnd. För att trivas med arbetet måste du kunna arbeta såväl självständigt som i grupp samt vara öppen för att reglera olika typer av personskadeärenden, både vad avser innehåll och komplexitet. Du ska ha lätt för att fatta beslut samt kunna uppvisa ett affärsmässigt förhållningssätt och gott omdöme. Då arbetsuppgifterna i många fall handlar om att beräkna ersättning till egna företagare, så är fallenhet och intresse för siffror ett plus. Arbetet kräver vidare att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt att du har en utpräglad servicekänsla gentemot kunder och skadelidande.  

Om oss

Sakförsäkringsservice inom Länsförsäkringar AB erbjuder stöd till länsförsäkringsbolagen gällande aktuarietjänster, villkorsskrivning, analyser, uppföljning och skadereglering.  Gruppen Personskador består idag av 13 erfarna personskadereglerare som reglerar alla typer av komplexa personskador utifrån skadeståndsrättslig grund. Uppdragsgivare är olika enheter inom Länsförsäkringar AB och länsförsäkringsbolagen.   

Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.  

 

Mer information och ansökan 

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag.  

Länsförsäkringar AB-koncernen har länsförsäkringsbolagens uppdrag att bedriva gemensamma affärer inom bank och försäkring, bedriva strategiskt utvecklingsarbete och ge service till bolagen inom områden som skapar effektivitet och skalfördelar. Allt för att skapa förutsättningar för länsförsäkringsbolagen att bli framgångsrika på sina respektive marknader.

Kontaktperson

Peter Sandberg 
Chef
08-588 419 16

Linnéa Niklasson 
Kontaktombud FTF
08-588 413 81

Maria Eriksson 
Kontaktombud SACO
08-588 411 52

Dela detta jobb

Personskadereglerare

Länsförsäkringar AB