ekonomijobb.se

logga

Personalansvarig till vikariat i centrala Göteborg

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-27

Ansök nu

Personalansvarig till vikariat i centrala Göteborg

Lockas du av att arbeta i en spännande och dynamisk miljö med trevliga kollegor samt att ha en varierande & rolig arbetsdag? Har du tidigare erfarenhet av brett HR-arbete och vill fortsätta utvecklas i en riktigt rolig roll? Isåfall är detta troligtvis helt rätt uppdrag för dig!

Om rollen
I rollen som Personalansvarig ute hos vår kund kommer du att arbeta med brett HR-arbete som kan innebära alltifrån att stötta cheferna i personalfrågor, rekrytering, rehabilitering och lönekartläggning till daglig administration och uppföljning. Du arbetar också med kontroll av löner, stöttar upp vid frågor om tidrapportering och rapporter samt viss intern statistik. Utöver detta så arbetar du med on- och off-boarding och säkerställer att rutiner och processer för exempelvis medarbetarsamtal finns på plats.

I denna roll blir du en viktig del av en arbetsplats med cirka 50 anställda som sitter i riktigt härliga lokaler mitt i centrala Göteborg. Intill kontoret finns goda kollektivtrafikförbindelser.

Detta är ett tidsbegränsat uppdrag med start i början utav oktober som kommer sträcka sig till augusti 2021

Vi tror att du som söker rollen som personalansvarig är...
Lyhörd, engagerad, prestigelös, trygg och rutinerad. Du har troligtvis arbetat i en liknande roll tidigare i några år och har erfarenhet av att självständigt driva HR-arbetet framåt. Att skapa förtroendefulla relationer och agera bollplank och stöd till såväl chefer som dina kollegor är någonting du trivs med och har god vana av.

Då du arbetar som enda person i HR-funktionen på kontoret så blir det en kombination av administrativa arbetsuppgifter och uppgifter av mer senior karaktär vilket vi tror att du som söker uppskattar.

Du erbjuds
En rolig och intressant roll som Personalansvarig på ett spännande företag med en trivsam arbetsmiljö och varierande arbetsdag. Arbetskulturen präglas av professionalism, kompetens och ett stort engagemang hos dina kollegor.

Ansökan
För frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Personalansvarig till vikariat i centrala Göteborg

Jurek