ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Payroll Coordinator till BMW Group

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-12-09

Ansök nu

Payroll Coordinator till BMW Group

Vi söker nu en Payroll Coordinator till en av världens mest ledande tillverkare av bilar och motorcyklar – BMW Group. Alla som arbetar inom BMW Group är stolta över att kunna leverera bilar, finansiella tjänster och kundupplevelser med högsta kvalitet. Kunder över hela världen är stolta över att köra en BMW. Vill du också vara stolt? Dela din passion för lön och HR!

Om rollen och dina ansvarsområden

I rollen som Payroll Coordinator kommer du arbeta tätt tillsammans med en HR Specialist och tillhöra ett engagerat, trevligt och kompetent HR-team om totalt sju personer. Du arbetar på nordisk nivå och i ditt ansvar ligger bland annat att säkerställa en kvalitativ löneprocess i tätt samarbete med extern lönebyrå. Detta innebär exempelvis att:

• Löpande förse lönebyrå med aktuella underlag (ex: tidrapporter, personaluppdateringar, föräldraledighet, körjournaler)
• Kravställa och kvalitetssäkra lönefiler inför utbetalning
• Koordinering och administration inom lön, förmåner och pension
• Ansvarig för expats/inpats hantering, tillsammans med extern partner
• Uppdatera personalinformation i Sympa HR
• Ansvar för fakturahantering i SAP, avseende fakturor rörande lön & förmåner

Rollen innebär många kontaktytor, både internt och med externa partners. Ditt huvudsakliga fokus är koordinering och administration inom löneområdet, men kommer också innefatta övrig HR-administration och support. För dig som är nyfiken på att vidareutvecklas inom både lön och HR - är detta verkligen en möjlighet!

Om dig vi söker

Personen vi söker till denna roll kommer med några års erfarenhet av löneadministration alternativt lönekoordinering. Viktigast är din kunskap och erfarenhet av svensk lönehantering, men vi ser det som meriterande om du sedan tidigare arbetat med lön för något av de övriga nordiska länderna. Vidare letar vi efter dig med:

• En eftergymnasial utbildning inom lön alternativt HR
• God kunskap och insyn i lagar, policies och regler inom löneområdet
• En hög känsla för service, en stark administrativ ådra och med god samarbetsförmåga
• Goda kunskaper i Excel, som också har enkelt för att navigera i system
• Har du dessutom erfarenhet av Flex HRM Time Management system, Sympa HR System eller SAP – ser vi det som stark meriterande

Om BMW

Ända sedan 1928 har BMW utvecklat bilar som strävar efter att ge BMW-föraren den bästa möjliga körglädjen. Drivkraften att alltid tänka nytt har funnits med sedan starten. Alla som kör en BMW ska få den bästa möjliga upplevelsen i en bil präglad av kvalité och framåtanda, en premiumbil fylld av körglädje.

Hos BMW börjar allt med passion. Entusiasm för gemensamma projekt gör våra team till en stark enhet där varje åsikt värderas. Det är först när vår kompetens, professionella processer och vår arbetsglädje förenas som vi tillsammans kan forma framtiden. Oavsett vad du önskar – inom BMW hittar du ett brett utbud av avdelningar och discipliner över hela världen där du kan dela din professionella passion med oss.
Intresserad?

Tjänsten är placerad på BMW:s nordiska huvudkontor i Sollentuna/Silverdal. Lokalerna är moderna och innehåller lunchrestaurang samt tillgång till gym och dagliga träningspass. Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning med start så snart som möjligt och löpande ett år framåt, med god chans till förlängning. 

Letar du efter en spännande utmaning? Tag chansen och bli en del av BMW. Vi ser fram emot din ansökan som skickas in via www.jurek.se. För eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig Konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: Lön, lönekoordinator, löneadministratör, lönespecialist, payroll specialist, payroll administrator. 

Dela detta jobb

Logo
Payroll Coordinator till BMW Group

Jurek