ekonomijobb.se

Vad kan ett parkeringsbolag göra för att skapa en hållbar, tillgänglig och attraktiv stad? En hel del har det visat sig här i Göteborg. Men för att fortsätta bidra till en positiv utveckling krävs också att vi vässar våra ekonomiska styrinstrument. Och det är här du som finanscontroller kommer in.

Det är ingen hemlighet att det händer mycket i Göteborg. Staden står för sin största omvandling någonsin och vi deltar som aktiv part i flera av de byggprojekt som planeras. Det gör oss till en spännande och dynamisk arbetsplats och vi söker nu dig som vill ta en roll i vårt team som finanscontroller.

Vi vill att du tänker långsiktigt

Här blir du en del av vår ekonomiavdelning och kommer jobba med ett härligt och kompetent gäng. Precis som bolaget i stort befinner sig avdelningen i ett utvecklingsskede och vi behöver effektivisera befintliga processer och även skapa nya sätt att arbeta på.

Din roll som finanscontroller blir att analysera och planera för bolagets långsiktiga finansiella förmåga och lönsamhet baserat på vår 10-åriga investeringsplan. I dina arbetsuppgifter ingår att:

  • Upprätta investeringskalkyler för enskild investering samt alternativa scenarier.
  • Göra konsekvensanalyser av upprättade investeringskalkyler och scenarier avseende lönsamhet, värdering, redovisning, moms och skatt.
  • Planera bolagets 10-åriga investeringsplan baserad på stadens strategiska utbyggnadsplan.
  • Upprätta 10-åriga ekonomiska scenarier utifrån befintliga och kommande affärer.

Du medverkar också i upprättandet av underlag för styrelsebeslut avseende investeringar och tar fram olika varianter av kalkylmodeller beroende på verksamhetens behov.

Erfarenhet du känner igen

Vi letar i första hand efter dig som jobbat några år som finanscontroller och är trygg i den rollen. Du är utbildad civilekonom och har erfarenhet av lönsamhetskalkylering. För att lyckas tror vi också att du har en bred ekonomikunskap. Investeringsprojekt är ofta komplexa processer med flera aktörer och frågor som gränsar till redovisning, moms, och skatt. Därför ser vi gärna att du har kunskap inom dessa områden.

Som person är du analytisk, strukturerad och flexibel och har god förmåga att uttrycka dig i tal ock skrift. Eftersom du kommer att arbeta nära våra projektledare och affärsutvecklare är det viktigt att du gillar att bygga relationer och kan kommunicera med olika människor och professioner. Det är också viktigt för oss att du har en helhetssyn och delar våra värden nytänkande, pålitliga och lyhörda.

Vi ser fram emot din ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Cordovan Career. För ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Pia Strandh på 073-340 92 13 eller pia.strandh@cordovan.se.

Lämna din ansökan senast den 26 maj via ansökningsformuläret på denna sidan.

Kontaktpersoner

Pia Strandh
Senior rekryteringskonsult
073-340 92 13
pia.strandh@cordovan.se

Parkering Göteborg söker erfaren finanscontroller

Ort
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Dela detta jobb