ekonomijobb.se

Orderbeställare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-30

Ansök nu

Orderbeställare

Orderbeställare

Energihem i Sverige AB
Inköpare
Kommun: Sundsvall
Heltid
Tillsvidare
Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Dina arbetssysslor består av att beställa måttanpassade fönster och tillhörande måttanpassat byggmaterial samt solelsanläggningar. Till din hjälp har du mättekniker/besiktningsmän som skickar in beställningsunderlag med mått och antal på allt som behövs till det arbete vi ska utföra. Tjänsten innebär ett stort ansvar och kräver stor noggrannhet samt specialkompetens inom fönsterbyte. Krav är därför att du arbetat inom bygg förut och att du har förkunskaper inom fönsterbyte. Smyg, foder, fönsterbänk, bleck, drev, karmhylsa, salningsspår, nivåskruv, träkil, skum, båge, karm, beslag osv, ska vara välkända begrepp för dig.

Om arbetsgivaren

Energihem hjälper fastighetsägare att tjäna pengar och öka värdet på sin fastighet med hjälp av solceller, dörrar, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Vi tillhandahåller både produkt och montering då vi har egna montörer som genomför arbetet. Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept - snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar.

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och våra produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet. Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar. Vår vision är att bli en ledande aktör i Sverige inom försäljning av Solel och fönsterbyten.

Vi på Energihem satsar alltid på att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder. Vi svarar för ett komplett åtagande med försäljning och montering av alla våra produkter med rådgivning, projektering och besparingskalkyler för att våra kunder ska kunna välja rätt sorts energibesparande produkter till just sin unika situation. För oss är det viktigt att kundens investering ger en besparing för plånboken och samtidigt bidrar till en bättre miljö.

Arbetslivserfarenhet
Inköpare, 5 års erfarenhet eller mer (Meriterande)

Språk
Svenska (Krav)

Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?
Tegelvägen 3B
85350
Sundsvall

Arbetsgivaren
Energihem i Sverige AB
Se företagsprofil
Webbplats
http://www.energihem.com

Kontakt
Kontaktpersoner
Jens Brismo
Rekryterare
rekrytering@energihem.com
0709605015

Dela detta jobb

Orderbeställare

Energihem i Sverige AB