ekonomijobb.se

Orderadministratör med inslag av ekonomi till Septon Electronic!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-09-25

Ansök nu

Orderadministratör med inslag av ekonomi till Septon Electronic!

Om du tycker det är roligt att kombinera administration och orderhantering med ekonomiuppgifter och är redo att starta omgående, då är detta rätt roll för dig! Nu finns möjligheten att söka till ett långsiktigt uppdrag hos Septon Electronic, en ledande distributör inom sitt marknadsområde. Uppdraget är initialt på 50%, där ambitionen är att på sikt successivt öka upp tjänstgöringsgraden.

Om tjänsten

I tjänsten som orderadministratör kommer du arbeta bredd med både administrativa och ekonomiska uppgifter dagligen. Tjänsten kommer initialt att vara på 50% med ambition att successivt öka upp tjänstgöringsgraden vid ökat behov. Du behöver således vara intresserad av att arbeta 50% till en början men även vara redo att eventuellt utöka din tjänst upp till heltid på sikt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Det finns god chans till förlängning om behov kvarstår, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

 • Fakturering, kundreskontra och kreditering
 • Kundregistrering
 • Orderhantering, exempelvis via mail
 • Vara behjälplig med frågor internt och externt, både via mail och telefon
 • Godsmottagning

Vi söker dig som

 • Har en högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med orderhantering, administration och/eller ekonomiska arbetsuppgifter
 • Besitter kunskaper inom Microsoft Office paketet
 • Talar svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska, då detta krävs för tjänsten

Som person är du noggrann, strukturerad och självgående. Du drivs av att leverera goda resultat och besitter en förstklassig förmåga att hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Du har både ett analytiskt förhållningssätt men även en god social förmåga, då du i rollen arbetar med både siffror och människor.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Halvtid, 8-12, med ambition att successivt utökas till högre tjänstgöringsgrad

 • Placering: Göteborg, Billdal

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Septon Eletronics önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Septon Electronic är en ledande distributör av ljud, ljus och bildutrustning för Pro AV marknaden samt exklusiv hemelektronik för B2C-marknaden. Inom Pro AV representerar Septon, Harman Professional Solutions ledande varumärken för ljud-, ljus-, bild - och styrsystem från AMX, BSS, Crown, Dbx, DigiTech, AKG, JBL Professional, Lexicon, Martin, Soundcraft. Septons vision är att vara den starkaste partnern för både AV-integratörer och detaljister inom professionell ljud-och bildutrustning och exklusiv hemelektronik.

Dela detta jobb

Orderadministratör med inslag av ekonomi till Septon Electronic!

Academic Work