ekonomijobb.se

logga

Order to Cash Accountant sökes till meriterande konsultuppdrag

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

Order to Cash Accountant sökes till meriterande konsultuppdrag

Arbetsbeskrivning
Till vår kund inom industri belägen i Gamlestaden söker vi nu en Order to Cash Accountant. Som OtC Accountant kommer du att arbeta inom Accounts Receivable samt övriga bankrelaterade arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i ett team om 7 personer som alla arbetar inom Accounts Receivable. Vår kund befinner sig i en spännande förändringsresa, där teamet i Sverige även ska arbeta mot företagets avdelningar ute i Europa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Ansvar för Accounts Receibable
• Övervaka processen för inkommande betalningar och supportera i collection processen
• Rapportera bad debt och ev. write off
• Supportera businessen inom Sundry invoice processen
• Supportera inom masterdata för interna kunder
• Utföra analyser inom AR processerna
• Utföra bokslutsrelaterade uppgifter inom AR
• Supportera Accountant, Sales, Controllers med AR relaterade frågor

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi, och som har arbetat i minst 3 år specifikt inom Accounts Receivable. Du har erfarenhet av att arbeta i större, producerande bolag – gärna globalt. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet utav SAP och Masterpiece, men det är inget formellt krav. Du är en självgående person som är öppen för förändring. Du är självgående och ansvarstagande, och samtidigt en teamplayer.

Du erbjuds
Du erbjuds ett meriterande konsultuppdrag som kommer att pågå i 4-6 månader. Tjänsten är förlagd på heltid och du kommer att arbeta både på distans och från kontoret. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef, Elin Gulin, på elin.gulin@jurek.se.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration

Dela detta jobb

logga
Order to Cash Accountant sökes till meriterande konsultuppdrag

Jurek