ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Optimization Client Services Analyst / Risk Management / Finance / Fin-tech

Företag Bravura
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Optimization Client Services Analyst / Risk Management / Finance / Fin-tech

Har du intresse för finans och vill arbeta i ett växande företag med start up- känsla i en klientnära roll där du formar dina egna framgångar? Är du nyexaminerad civilekonom eller civilingenjör som är redo att starta din karriär inom ett globalt och växande Fin-tech bolag ska du ta den här karriärmöjligheten hos TriOptima.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställas direkt hos TriOptima.

Om företaget

TriOptima är ett svenskt Fintech-bolag som levererar lösningar för att reducera och hantera risk i handel med OTC-derivat. Huvudkontoret är baserat i Stockholm där centrala funktioner, utvecklingsavdelningen och Service Management finns. Företaget har även kontor i finansvärldens metropoler; London, New York, Singapore och Tokyo. TriOptimas kunder är främst internationella investmentbanker och andra finansiella aktörer.

TriOptima grundades som ett start-up i Stockholm och har idag ca 160 anställda på Stockholmskontoret och ungefär 270 medarbetare globalt. Här kan du läsa mer om TriOptima och deras erbjudande till dig som anställd: https://careers.trioptima.com

Arbetsuppgifter

Som Optimization Client Services Analyst tillhör du ett av TriOptimas Client Management Team, där ditt arbete präglas av en kundnära roll med utrymme för dataanalytiskt arbete och skräddarsydda lösningar mot främst investmentbanker där majoriteten finns utomlands. Arbetet sker i cykler som innefattar bland annat onboarding av banker, teknisk förberedelse, verifiering av marknadsvärde och risk för OTC-derivat och körning av triReduce kompressionsalgoritm. Den nya tjänsten triBalance optimerar och balanserar även portföljen.

Teamen är uppdelade efter företagets produkt- och tjänsteportfölj, och de finns representerade på samtliga kontor – vilket erbjuder en rörlighet inom företaget som är unik.

Rollens bredd ger möjligheter till utveckling inom det område som passar dig bäst, oavsett om det är databaser, kundkontakt, produktutveckling, finansiell matematik eller andra förgreningar inom finans och teknik. På TriOptima uppmuntras all form av personlig vidareutveckling och företaget ser positivt på initiativtagande, utbildning och utmaningar.

I din roll inom triReduce i Stockholm samarbetar du nära dina kollegor på London-, New York-, Singapore- och Tokyokontoren. Bolaget värdesätter platta strukturer och utbyten mellan de olika kontoren och det finns därför goda möjligheter för dig att få göra längre eller kortare utbyten till något av TriOptimas andra kontor.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Civilingenjör- eller civilekonomexamen med inriktning finans eller motsvarande erfarenhet
• Du är i slutet av din utbildning eller i början av din karriär
• Mycket meriterande med erfarenhet inom branschen, kanske där du arbetat med derivat inom en större bank
• Du har ett intresse för finans och stort tekniskt intresse
• Du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska
• Erfarenhet av servicerelaterat arbete med stort kundfokus

Vi tror att du är en person med stort intresse för finans. Kanske har även ditt datadrivna tänk har lett dig till ett intresse inom teknik och finansiell matematik. Du är analytisk och problemlösande med stort fokus på att leverera ett arbete av hög kvalitet. Du trivs med att samarbeta med andra och du är kommunikativ i din dialog gentemot såväl kollegor och kunder.
TriOptima är ”The good guys in finance” och företagskulturen präglas av prestigelöshet och ett högt tempo för att ge kunderna bästa möjliga service och produktupplevelse – här är du driven att både skapa lärdom för dig själv, men att leverera god service varje dag.

Övrig information

OBSERVERA: Din ansökan ska innehålla CV och personligt brev på engelska samt betyg från universitet.

Flertalet tester och bakgrundskontroller ingår i denna rekryteringsprocess.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: derivat, OTC, swap, Interest rate swaps, CDS, FX, commodities, credit risk management, SQL, nyutexaminerad, civilingenjör, industriell ekonomi, Stockholm, Client Manager, finans, finansiell, matematik, finansbranschen, heltid, IT, data, ingenjör, civilekonom, finance, fin-tech, fintech, finance technology, finansiella intrument, investment banking, Optimization Client Services Analyst, Risk Management, Finance, Fin-tech, triReduce,triBalance

Dela detta jobb

logo
Optimization Client Services Analyst / Risk Management / Finance / Fin-tech

Bravura