ekonomijobb.se

logga

Operativ/taktisk inköpare för uppdrag i Sandviken

Företag ValueOne AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-10

Ansök nu

Operativ/taktisk inköpare för uppdrag i Sandviken

ValueOne söker en operativ/taktisk inköpare av direkt material för ett konsultuppdrag hos ett industriföretag i Sandviken. Uppdraget ska tillsättas i början av 2021 och löper över 8 månader.

Om rollen

I rollen som operativ/taktisk inköpare ansvarar du för inköp av direkt material. Rollen är i huvudsak operativ men innehåller också taktiska inslag som exempelvis leverantörsutveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Hantering av inköpsorder inklusive registrering av orderbekräftelser och övervakning av att leveranser sker i tid.
  • Säkerställa tillgänglig kapacitet hos leverantörer
  • Fakturahantering
  • Returhantering
  • Samarbete med olika stakeholders för att förbättra arbetssätt.
  • Hantera sortiment i inköpssystemen
  • Säkerställa materielleveranser i enlighet med företagets förväntan.
  • Kapacitetshantering, leverantörsutveckling, logistik och förberedelser för uppföljningar av olika stakeholdermöten.
  • Kommunicera med stakeholders rörande order, leveranser, fakturor och övriga frågor.

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har erfarenhet av operativt och taktiskt inköp av direkt material. Kunskaper i orderhantering och SAP är nödvändigt för rollen. Du har grundläggande inköpskunskaper förvärvade genom utbildning och/eller arbetserfarenhet. Har du erfarenhet av att köpa in förpackningar är det meriterande.  

Som person är du analytisk och noggrann med goda kommunikativa och sociala färdigheter. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och har förmåga att prioritera. Du behärskar dessutom svenska och engelska väl i tal och skrift.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänsterna löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik.​ Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.​

Dela detta jobb

logga
Operativ/taktisk inköpare för uppdrag i Sandviken

ValueOne AB