ekonomijobb.se

logga

Operativ inköpare till tillverkande företag i Uppland

Företag ValueOne AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-14

Ansök nu

Operativ inköpare till tillverkande företag i Uppland

ValueOne söker en operativ inköpare för ett konsultuppdrag hos ett tillverkande företag i Uppland. Uppdraget varar i 6-9 månader med eventuell möjlighet till tillsvidareanställning efter avslutat uppdrag.

Om rollen
Detta är en produktionsnära roll där du kommer att arbeta med operativt inköp och till viss del planering.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Operativt inköp av indirekt material till produktionsverksamheten.

  • Planera och frisläppa ordrar mot leverantörer, leveransbevaka och säkerställa att godsmottagningsprocessen fungerar.

  • Hantera fakturaavvikelser.

  • Operativ hantering av reklamationer.

  • Bidra med input till förbättringsarbete.  

Erfarenhet och kompetens
Vi söker en erfaren operativ inköpare med minst två års erfarenhet av operativt inköp, helst med en eftergymnasial utbildning inom logistik eller liknande, det är dock ej ett krav. Vi ser gärna att du har god datorvana och erfarenhet av att arbeta med affärssystem. Du är stresstålig och har inga problem att hantera flera parallella processer samtidigt. Rollen som spindel i nätet är som klippt och skuren för dig och du gillar att ha många kontakter både externt och internt. Vidare har du goda kommunikativa färdigheter och ett stort intresse för förbättringsarbete.

Ansökan
Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Dela detta jobb

logga
Operativ inköpare till tillverkande företag i Uppland

ValueOne AB