ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Operativ inköpare till Swedish Lorry Parts

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-04

Ansök nu

Operativ inköpare till Swedish Lorry Parts

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Swedish Lorry Parts är ett svenskt företag specialiserat på reservdelar som passar till Volvos entreprenadmaskiner, Volvo/Scanias lastbilar & bussar och Volvo Penta/Scanias marine & industri.

Är du en prestigelös lagspelare som vill komma till ett familjärt företag med internationell prägel kan det här vara rätt arbetsplats för dig!

Som Operativ inköpare kommer du främst att:
• Ta fram beställningsbehovet via vårt affärssystem
• Lägga order/avrop
• Hantera orderbekräftelse
• Bevaka leverans
• Uppdatera avvikelser och informera berörda kollegor

Vi har cirka 250 leverantörer som finns runt om i hela världen som beställer årligen och vi arbetar i affärssystemet Monitor.

Du kommer till ett bolag som det går bra för! Hos oss får du vara med och påverka och det är korta beslutsvägar. Bolaget präglas av en internationell aura där vi har kunder och leverantörer runt om i hela världen.

Personprofil
Vi söker dig som arbetat med operativt inköp alt. produktionsplanering och har erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter. Det är viktigt att du känner dig bekväm med det engelska språket och det är meriterande om du har arbetat i en roll där du haft kontakt med många leverantörer.

Du som är nyexaminerad från en yrkesutbildning inom inköp och som gjort praktik kan också vara intressant för oss!

Övrigt
Start: omgående enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Plats: Fågelviksvägen 9, Norsborg. Slagsta Business Center.

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Mattias Söderberg, rekryteringskonsult, på mattias.soderberg@performiq.se.

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Företagspresentation
Swedish Lorry Parts tillverkar och marknadsför ett brett sortiment reservdelar till Volvos entreprenadmaskiner, Volvo/Scanias lastbilar & bussar och Volvo Penta/Scanias marine & industri. Vi strävar efter att alltid erbjuda våra kunder bästa möjliga service och att leverera produkter som uppfyller deras höga förväntningar. Vårt mål är att reservdelar från Swedish Lorry Parts skall vara det naturliga alternativet till OES-delar för ägare av krävande tunga fordon över hela världen.

Sedan SLP grundades 1991 har företaget skapat kundkontakter över hela världen. På kontinent efter kontinent, i land efter land har SLP tillgodosett de grundläggande behoven vid reparationer av tunga fordon. Vår höga produktkvalitet och leveranstillgänglighet har gjort oss kända över hela världen inom den tunga fordonsindustrin. Vi är 50 anställda och omsätter cirka 230 mkr.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: operativ inköpare, inköp, monitor, stockholm, söderort

Dela detta jobb

logo
Operativ inköpare till Swedish Lorry Parts

PerformIQ