ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Operativ inköpare till spännande företag i Mölndal!

Företag Barona
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-25

Ansök nu

Operativ inköpare till spännande företag i Mölndal!

Operativ inköpare till spännande företag i Mölndal!

Nu söker vår kund en operativ inköpare till ett av sina härliga team i Mölndal. Företaget är en ledande europeisk distributionsgrupp som erbjuder skräddarsydda leveranslösningar till B2B-kunder. De är specialiserade på att förse kunder, främst inom städ och anläggshantering, sjukvård, hotell och restaurang, grafisk sektor och tillverkningsindustri, med leveranslösningar och produkter som effektiviserar och främjar en mer framgångsrik verksamhet. Nu behöver de stärka upp med en operativ inköpare för ett föräldravikariat till ett av sina team.

Har du tidigare jobbat som operativ inköpare, tycker om att arbeta i ett högt tempo, är strukturerad och trygg i din arbetsroll? Vill du få jobba med ett härligt gäng med bra värdegrunder? Då kan detta jobb passa dig som handen i handsken!


Vad kommer du att göra som operativ inköpare?
Som operativ inköpare kommer du att ansvara för orderläggning och uppföljning av inköpsordrar, ha kommunikation med nationella och internationella leverantörer, hantera uppföljning av leveransprecision samt reklamationshantering, ankommande leveranser och ha kontakt med företagets lager.

Vem kommer trivas här?
För denna roll som operativ inköpare ser vi gärna att du har runt 2 års erfarenhet av en liknande tjänst, vi söker någon som har god förståelse för operativa inköpsprocesser. För tjänsten är det även bra om du har vana av att hantera leverantörer. Det är även positivt om du har förståelse för något affärssystem (SAP är meriterande och används i jobbet) samt har goda kunskaper om Office-paketet. 

Vi söker dig som är prestigelös och flexibel i ditt arbetssätt, serviceminded och är bra på att skapa goda relationer både internt och externt. Rollen ställer krav på självständigt arbete och att driva arbete framåt. Det är även bra om du är trygg i dig själv och har lite skinn på näsan.

Placeringsort: Mölndal
Tillträde: Omgående
Omfattning: Vikariat minst till april 2022. 100 %, dagtid på vardagar

Tjänsten är ett föräldrarvikariat till april 2022 med goda möjligheter till förlängning. Du blir anställd av Barona Professionals AB och uthyrd till vår kund. Som konsult hos oss får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef.

Välkommen med din ansökan
Starten är omgående och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så om detta låter intressant, ansök idag! Vid frågor vänligen kontakta isabelle.hyllienmark@barona.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund men levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
När vi blickar framåt ser vi växande möjligheter och ett större fokus på internationella lösningar. I Sverige har vi under 2019 förvärvat Ageris, AMGA  och Prizta och har den långsiktiga planen att bli en marknadsledande aktör samtidigt som vi behåller vår entreprenöriella kultur och framgångsrika specialiseringstrategi.
Läs mer här:  http://barona.se/om-oss

Dela detta jobb

Operativ inköpare till spännande företag i Mölndal!

Barona