ekonomijobb.se

Operativ inköpare till Region Östergötlands nya inköpsorganisation

Ort
Utgår

2019-10-20

Ansök nu

Operativ inköpare till Region Östergötlands nya inköpsorganisation

I rollen som Operativ inköpare är du med och bidrar till framtidens hälso-och sjukvård!

Centrum för verksamhetsstöd och utveckling (CVU) är en del av Region Östergötlands organisation och ansvarar för tjänster inom facility management, upphandling, HR, ekonomi, IT, medicinsk teknik, arkivverksamhet, regional biblioteksverksamhet, folkhälsa och vårdnära verksamhetsutveckling. Ett brett och spännande uppdrag med andra ord. CVU har ett team som ansvarar för regionens alla upphandlingar av varor, utrustning, tjänster och entreprenader för hälso- och sjukvård, tandvård, IT-verksamheten och fastigheter. Enheten är en konsultativ och strategisk resurs för hela Region Östergötland i upphandlingsfrågor. Den totala upphandlingsvolymen är cirka tre miljarder kronor per år.

Deras vision är att bidra till Region Östergötlands utveckling genom att skapa branschens bästa verksamhetsstöd. Som en del i det arbetet utvecklas nu upphandlingsenheten mot en effektiv, tydlig och sammanhållen inköpsorganisation, som ansvarar för hela inköpsprocessen.

Vad erbjuder Region Östergötland dig?

Du får en viktig roll i den spännande utvecklingsfas verksamheten går in i, med syfte att vidareutveckla en inköpsorganisation som arbetar med kategoristyrt inköp. Ett led i denna utveckling är just rollen som Operativ inköpare med förändrade och mer effektiva arbetssätt.

Region Östergötland vill också främja deras medarbetares möjlighet till balans i livet. Generösa friskvårdsmöjligheter, bra förmåner och flexibla arbetstider är också en del av erbjudandet. CVU är placerad mitt i centrala Linköping i trevliga och moderna lokaler.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som Operativ inköpare har du ansvar för att identifiera behov, genomföra och vid behov konkurrensutsätta avrop och direktupphandlingar. Du gör även förnyade konkurrensutsättningar och hanterar upphandlings- och avtalsadministration samt har avtalsansvar för vissa leverantörer. Därmed ansvarar du även för att sköta den operativa dialogen med leverantörer vad gäller avtalsförlängning, prisförhandling eller leveransavvikelser. I din roll fungerar du som som länk mellan verksamhet och leverantör. Utöver detta inhämtar och sammanställer du även självständigt statistik samt ansvarar för vissa beställningar.

Din profil

Som person har du en naturlig förmåga att på ett förtroendeingivande sätt aktivt skapa och bygga relationer med personer både inom organisationen och utanför. Vidare är du resultatorienterad och arbetar fokuserat mot uppsatta mål. När det inte går som planerat fortsätter du i den nya riktningen med samma positivitet och engagemang. Du är även initiativtagande och ser till att saker sker utifrån en god struktur och planering. Genom en god serviceförmåga ser du till att lösa problem både efter behov men även innan de uppstår för att skapa kundnöjdhet, såväl inom organisationen som utanför.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, men för att lyckas i rollen söker vi dig som har eftergymnasial utbildning med inriktning mot inköp. Vi tror även att du har ett par års erfarenhet inom inköpsområdet. Vidare ser vi att du behöver ha god svenska i tal såväl som skrift samt ha god affärsmässig förståelse.

Ansök redan idag!

I denna rekrytering samarbetar Region Östergötland med Unik Resurs. Vi vill därför ha din ansökan via hemsidan www.unikresurs.se senast 2019-10-20.

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen i enlighet med GDPR. Vid frågor avseende tjänsten är du självklart välkommen att höra av dig direkt till ansvariga konsulter.

Har du frågor är du välkommen att kontakta någon av Uniks konsulter Kristina Lind, kristina.lind@unikresurs.se, 076-778 15 13 eller Lovisa Holgersson, lovisa.holgersson@unikresurs.se, 070-774 01 31.

Centrum för verksamhetsstöd och utveckling utgör Region Östergötlands kompetensstöd inom alla våra discipliner. Målet är att skapa mervärde och underlätta för vården, våra chefer och för regional utveckling. CVU har en horisontell organisation bestående av ett antal verksamhetsområden som samverkar.

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

Dela detta jobb

Operativ inköpare till Region Östergötlands nya inköpsorganisation

Unik Resurs i Sverige AB