ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Operativ inköpare till företag i Göteborg

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-17

Ansök nu

Operativ inköpare till företag i Göteborg

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


OPERATIV INKÖPARE 
Nu söker vi på Eterni dig som tidigare har erfarenhet av operativt inköp och som finns tillgänglig omgående. Som operativ inköpare kommer dina arbetsuppgifter bestå av att säkerställa optimal hemtagning av material för att säkra intern och extern produktion samt leveranser av kundordrar.  

ARBETSUPPGIFTER
Vidare kommer du att redovisa åtgärder som vidtagits vid materialstörning på dagliga ODP möten i form av leverantörs kapacitet och ingående material. I övrigt kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av: 

- Ansvar för att leverantören aktivt bekräftar material prognoser. Aktivt jaga hem material hos leverantörer och arbeta proaktivt för att minimera störningar. Att målen för säkerhetslager, lageromsättningshastighet och leveransprecision nås för det egna ansvarsområdets sortiment och leverantörer
- Se till att all grunddata finns upplagd för eget sortiment i företagets affärssystem
- Prognoshantering
- Hantering av projektartiklar

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är självgående i din roll och har en god förmåga att självständigt driva arbetet framåt. Du är noggrann, systematisk och analytisk. Vidare ser vi att du är initiativtagande och vill ta beslut och ansvar för att säkerställa optimal hemtagning av material för att säkra intern och extern produktion. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. 

De kvalifikationer vi söker är: 
- Utbildning inom ekonomi/logistik/teknik eller några års praktisk erfarenhet av inköp av tekniska produkter i en internationell miljö
- Praktisk erfarenhet av förhandling samt tillämpning av inköpsavtal
- Praktisk erfarenhet av Supply Chain
- Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
- Mycket bra kunskap i orderinitierade inköp
- Mycket goda kunskaper i Microsoft Office och Excel
- Kunskaper i affärsystemet M3, Medius och Qlickview är meriterande

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som operativ inköpare är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående som sträcker sig initialt 6 månader framåt. Du blir anställd av Eterni och uthyrd till en av våra kunder i Göteborg. Sök tjänsten genom att klicka på "sök denna tjänst" högst upp på den här sidan.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor kring tjänsten kontakta Linda Peterson. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Operativ inköpare till företag i Göteborg

Eterni Sweden AB