ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Operativ inköpare till Atos Medical i Hörby

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-24

Ansök nu

Operativ inköpare till Atos Medical i Hörby

Vill du arbeta med inköp på ett globalt växande företag i en medicinteknisk bransch? Här erbjuds du en varierande roll där du tillsammans med ett sammansvetsat team arbetar för att förse organisationen med material och tjänster till rätt kvalitet, i rätt tid, till rätt pris.

Om tjänsten

Som Inköpare på Atos Medical arbetar du operativt och ansvarar för hela inköpsprocessen. Du är en del av Supply Chain som idag består av sju medarbetare. Rollen innefattar varierande arbetsuppgifter som sköts parallellt. Du samarbetar med flera funktioner inom verksamheten både internt och externt och har en koordinerande roll mellan de olika områdena. Du kommer arbeta från kontoret i Hörby, med möjlighet till hemarbete två dagar i veckan efter avslutad introduktion.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Atos Medical. Som konsult via Academic Work, erbjuds du en stor möjlighet att växa professionellt, utöka ditt nätverk och skaffa dig värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Ansvarig för inköp av produkter till den globala marknaden
 • Supportera med inköp av komponenter till produktionen
 • Ansvarig för produkttillgänglighet och kapitalbindning för ditt område av produkter- och komponentområde
 • Kontaktytor både mot leverantörer och ut mot säljorganisationen

Vi söker dig som

 • Har minst två års erfarenhet som inköpare
 • Tidigare erfarenhet av SAP
 • Har god erfarenhet i Officepaketet, framförallt Excel
 • Talar och skriver flytande engelska

Det är meriterande med erfarenhet från medicinteknisk- eller annan QMS-styrd tillverkningsindustri.

Som person är du:

 • Analytisk
 • Noggrann
 • Strukturerad

För att lyckas i denna roll ser vi att du är en driven och ansvarstagande person, som behöver vara trygg i att driva på ditt eget arbete. Du trivs i en värderingsstyrd arbetsmiljö som kännetecknas av engagemang, fokus, prestigelöshet, lagarbete och en ständig vilja att utveckla och förbättra, där även du förväntas bidra.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid, 3 månader

 • Placering: Hörby. Möjlighet att arbeta hemifrån 2 daqar/vecka.

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Atos Medical har som önskemål att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Atos Medical är ett medicinteknikföretag med inriktning på röst- och lungrehabilitering för patienter som opererat bort sitt struphuvud till följd av cancer.

Atos Medical är globalt marknadsledande, med huvudkontor i Sverige och över 20 dotterbolag världen över. Vi utvecklar, tillverkar och säljer våra produkter direkt till både institutioner och slutanvändare. Vi använder oss av konstruktionslösningar och teknik som bygger på årtionden av erfarenhet och en djup förståelse för våra användare.

Vi anser att alla bör ha möjlighet att tala, även efter cancer. Vi är hängivna våra värderingar – We listen – We focus – We engage – We inspire varje dag. Vi har god kontakt med våra intressenter, involverar dem i våra aktiviteter och strävar efter att stödja dem och varandra varje dag. Oavsett vem vi interagerar med – användare, kollegor, vårdpersonal, affärspartners – så ligger respekt och integritet till grund för allt vi gör.

Dela detta jobb

Operativ inköpare till Atos Medical i Hörby

Academic Work