ekonomijobb.se

Operativ inköpare som vill, kan och vågar

Företag Elektroskandia
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Operativ inköpare som vill, kan och vågar

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värderar olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Oavsett våra olikheter så är vi alla lika viktiga. Därför behandlar vi varandra med respekt och ser till så att alla känner sig som en del av teamet. Det är tillsammans som vi blir bättre på det vi gör.

Vi erbjuder dig:

Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.  Som Operativ inköpare blir du en del av ett team där samarbete, arbetsglädje och resultat är i fokus.

Arbetsuppgifter:

På vårt nya Centrallager i Örebro finns vår Inköpsavdelning, här arbetar vi huvudsakligen med lagerstyrning och leverantörsutveckling. Exempel på arbetsuppgifter;

  • Prognostisering, beställning och leveransbevakning.
  • Leverantörsutveckling.
  • Förhandling med leverantörer.
  • Registervård och artikelvård.

Vi söker dig som:

Är bra på att driva igenom idéer och sporras av att arbeta mot resultat och uppsatta mål. Du tycker om att analysera siffror, vrida och vända på dem i olika verktyg.

Du har tidigare erfarenhet av inköp eller annat arbete från någon marknadsavdelning. Du tar dig fram obehindrat i både tal och skrift på svenska och engelska.

Ställer du höga krav på dig själv och din omgivning för att få arbetet genomfört? Tycker du om att kommunicera och samarbeta med andra även när ni inte tycker riktigt lika?

Då tar vi med glädje emot din ansökan till tjänsten som Operativ inköpare hos oss. Tjänsten är en tillsvidareanställning med Tillträdesdatum är 2020-04-13 eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdatum för tjänsten är 2020-02-29. Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll. 

För frågor kring tjänsten kontakta Marcus Gustavsson, marcus.gustavsson@elektroskandia.se 
Facklig kontaktperson för Unionen är Annika Wargén 08-92 35 04 och Patrik Bäckström 040-38 51 13

Elektroskandia Sverige AB är Sveriges ledande el-teknikgrossist med mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. Företaget omsätter 5,8 Miljarder SEK finns på 48 orter i Sverige med mer än 800 anställda. Vi marknadsför och säljer el-materiel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data/säkerhet och belysning. Vi äger Cylindavarumärket där vi sedan 1958 haft fokus på att skapa en problemfri vardag för Sveriges alla hushåll genom vårt kompletta sortiment av vitvaror.  

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. I koncernen jobbar idag mer än 46000 personer inom 170 företag i 44 länder, spridda över fem kontinenter. 

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cebebelysning.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern samt har möjligheten att ladda ned företagets Hållbarhetsrapport. 

Dela detta jobb

Operativ inköpare som vill, kan och vågar

Elektroskandia