ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Operativ inköpare på vikariat till sista oktober

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Operativ inköpare på vikariat till sista oktober

Operativ inköpare på vikariat till sista oktober

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Swedish Lorry Parts är ett svenskt företag specialiserat på reservdelar som passar till Volvos entreprenadmaskiner, Volvo/Scanias lastbilar & bussar och Volvo Penta/Scanias marine & industri.

Vi söker dig med en bakgrund som operativ inköpare som kan börja omgående.

Som Operativ inköpare kommer du främst att stötta våra två ordinarie inköpare med flera arbetsuppgifter.

Du kommer främst att:
• Identifiera behov
• Lägga order/avrop
• Hantera orderbekräftelse
• Bevaka leverans
• Uppdatera avvikelser och informera berörda kollegor

Vi har cirka 250 leverantörer som finns runt om i hela världen som beställer årligen och vi arbetar i affärssystemet Monitor.
Du kommer till ett bolag som det går bra för, vi har en föräldraledig kollega och söker dig som vill komma in och bidra under cirka 7 månader. Du kommer att arbeta i en bred operativ roll där du får ha kontakt med leverantörer i hela världen.

Personprofil
Vi söker dig som arbetat med operativt inköp i några år och har erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter. Det är viktigt att du känner dig bekväm med det engelska språket och att du arbetat i en roll där du haft kontakt med många leverantörer.

Det är viktigt att du kan börja jobba omgående.

Övrigt
Start: Omgående och fram till sista oktober med chanser till förlängning.
Omfattning: Heltid, 40 timmar i veckan.
Plats: Fågelviksvägen 9, Norsborg. Slagsta Business Center.

Du kommer att bli anställd av PerformIQ och uthyrd till Swedish Lorry Parts.

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Mattias Söderberg, rekryteringskonsult, på mattias.soderberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Företagspresentation
Swedish Lorry Parts tillverkar och marknadsför ett brett sortiment reservdelar till Volvos entreprenadmaskiner, Volvo/Scanias lastbilar & bussar och Volvo Penta/Scanias marine & industri. Vi strävar efter att alltid erbjuda våra kunder bästa möjliga service och att leverera produkter som uppfyller deras höga förväntningar. Vårt mål är att reservdelar från Swedish Lorry Parts skall vara det naturliga alternativet till OES-delar för ägare av krävande tunga fordon över hela världen.
Sedan SLP grundades 1991 har företaget skapat kundkontakter över hela världen. På kontinent efter kontinent, i land efter land har SLP tillgodosett de grundläggande behoven vid reparationer av tunga fordon. Vår höga produktkvalitet och leveranstillgänglighet har gjort oss kända över hela världen inom den tunga fordonsindustrin. Vi är 50 anställda och omsätter cirka 230 mkr.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: operativ inköpare, inköp, monitor, stockholm, söderort

Dela detta jobb

logo
Operativ inköpare på vikariat till sista oktober

PerformIQ