ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Referensnummer: 2022/5

Nu söker vi en operativ inköpare som kan vara med och stötta avdelningen under ett pågående systembyte. Har några års erfarenhet av inköp, leveransbevakning eller orderläggning? Då borde du kolla in det här konsultuppdraget!

Arbetsbeskrivning
I din roll som operativ inköpare arbetar du med inköp, kravställning av leverantörer och med ständiga förbättringar med en kostnadseffektiv materialförsörjning som mål.  

Ett urval av arbetsuppgifter:

  • Utföra inköp

  • Bevaka inleveranser

  • Underhålla affärssystemet med avtalade artiklar

  • Reklamationshantering

  • Upprätta prognoser

Vem söker vi?
Vi söker dig som har arbetat några år med operativt inköp. Du har god systemvana och har med fördel arbetat i M3 och/eller SAP. Vidare kommunicerar du väl på svenska såväl som engelska.

I din roll kommer du att ha många interna och externa kontakter och vi ser därmed att du är en kommunikativ och relationsskapande person. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt och tar egna initiativ i ditt arbete.

Då företaget är mitt i ett pågående systembyte ställer rollen krav på att du som konsult är självgående och flexibel och snabbt sätter dig in i arbetsuppgiften.

Information och ansökan
Detta är en tidsbegränsad anställning på 6 månader. Du är anställd av AxÖ Consulting men arbetar hos Recipharm. Vid frågor om uppdraget, vänligen kontakta konsultchef Angelica Mäenpää på telefon: 076-636 61 75 eller mejl: angelica.maenpaa@axoconsulting.se. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Konsultuppdrag via AxÖ Consulting
Som konsult är du anställd av AxÖ Consulting men arbetar på uppdrag hos någon av våra kunder. Hos oss får du chansen att utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du stärker ditt CV på några av regionens, och till och med Sveriges, mest ansedda och attraktiva bolag. Att arbeta som konsult via AxÖ Consulting är tryggt, roligt och utvecklande samt ett bra sätt att få fart på karriären. För att du skall trivas erbjuder vi dig trygga anställningsvillkor och vi arrangerar regelbundet sociala aktiviteter så att vi kan lära känna varandra lite bättre.

logga

Operativ inköpare för konsultuppdrag hos Recipharm

Företag AxÖ Consulting
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-06

Ansök nu

Dela detta jobb