ekonomijobb.se

Operativ Inköpare

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-04

Ansök nu

Operativ Inköpare

Är du intresserad av en roll som Operativ Inköpare där det krävs ordning och reda och du får arbeta sida vid sida med ett dedikerat team? Motiveras du av frihet under ansvar och trivs med en vardag med fart och fläkt? Då kan det vara dig vi söker! Lantmännen Maskin representerar de starkaste varumärkena på marknaden för lantbruksmaskiner och erbjuder ett brett maskin-program för små och stora gårdar, skogsbruk samt entreprenad. Vi är också en del av Lantmännens globala koncern, där vi tillsammans tar ansvar, från jord till bord.

Det här kommer du att göra

I rollen som Operativ Inköpare kommer du att tillhöra ett team om fyra personer på den centrala avdelningen för reservdelsinköp. Lantmännen Maskin köper in reservdelar och tillbehör från ett 150-tal olika leverantörer.

Du kommer att ha huvudansvaret för ett antal leverantörer och sköter hela flödet kring dem gällande planering, inköp, leveransbevakning och fakturahantering. Vidare säkerställer du högsta möjliga leveransservice och support mot våra egna anläggningar samt privata återförsäljare. I dialog med våra produktchefer stöttar du med underlag inför förhandling och uppföljning gentemot våra leverantörer.

Tjänsten är placerad på Lantmännen Maskins kontor i Malmö och är ett vikariat på heltid under 10 månader. För rätt person kan det finnas möjligheter till förlängning eller en tillsvidare anställning. Du rapporterar till chefen för Varuflöde.

Några av våra medarbetare

Elisabeth Ringdahl

Divisionschef Division Lantbruk

"Vi driver utvecklingen i norra Europa i vår del av kedjan från jord till bord. Det kräver nyfikna, engagerade och duktiga medarbetare"

Jacob Essen

Säljare inom växtodling

"Att vara säljare på Lantmännen är utvecklande, kollegorna är kunniga och engagerade. "

Towa Pettersson

Driftschef Spannmål

"På Lantmännen uppmuntras intern rörlighet och det tycker jag är väldigt bra och det passar väl med våra värdeord"

Yonatan Yemane

Processoperatör

"Som processoperatör på foderfabriken har jag ett varierande arbete med fantastiska kollegor."

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Godkänd gymnasieexamen. Har du en eftergymnasial utbildning inom inköp eller logistik är det starkt meriterande.
  • Erfarenhet av administrativt arbete, med fördel inom inköp/avrop eller orderhantering/distribution och inom en bransch med inslag av reservdelar, fordon eller maskiner.
  • Du kommunicerar obehindrat på svenska såväl som engelska i både tal och skrift.
  • Goda kunskaper av Office-paketet.
  • Erfarenhet från ett större affärssystem. Meriterande är det om tidigare har jobbat i Movex/M3.

Du är:

  • Van vid att skapa struktur och arbetar målfokuserat för att uppnå resultat
  • Serviceminded och kundfokuserad och trivs i en roll där du får använda din problemlösningsförmåga och arbeta lösningsorienterat
  • En person som bygger och skapar goda relationer och har lätt för att samarbeta

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vi erbjuder dig

En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 4/10. Urval sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Talent Acquistion Specialist Johanna Olsson på johanna.olsson@lantmannen.com. Vi ser fram emot din ansökan!

Om företaget

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.

 

- creating results together

- international career opportunities from field to fork

- proud of our heritage, aiming for global growth

- focus on innovation and sustainability

Johanna Olsson | Kontaktperson

 

Dela detta jobb

Operativ Inköpare

Lantmännen Maskin AB