ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Operativ inköpare

Ansök nu

Operativ inköpare

ValueOne söker en operativ inköpare till ett globalt tekniskt drivet tillverkande företag i Gästrikland. Uppdraget är på heltid och ska tillsättas snarast. Ambitionen är att uppdraget ska övergå i en tillsvidareanställning hos kunden.

Om rollen

I rollen som operativ inköpare har du ansvar för materialförsörjningen mellan företagets globala leverantörer och dess fabriker. Tillsammans med dina kollegor på inköpsavdelningen ansvarar du för inköp av direkt material, halvfabrikat och materialkomponenter. Du har breda kontaktytor externt och har många leverantörkontakter. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Orderläggning och orderbevakning.

  • Förse leverantörerna med materialprognoser och beställningar.

  • Mäta och följa upp leverantörernas leveransprestation och driva åtgärdsprogram mot leverantörer som inte uppnår målen.

  • Optimera lagernivåer genom effektiv materialplanering i syfte att uppnå en hög servicenivå till produktion och slutkund samt säkerställa en låg kapitalbindning.

  • Bidra till att utveckla och följa upp samarbetet med leverantörerna.

  • Driva reklamationsärenden.

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet från operativt inköp eller Supply Chain-relaterade arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har en utbildning inom inköp, logistik eller närliggande områden.

För att trivas i rollen bör du ha intresse för att driva åtgärdsprogram mot leverantörer och kunna hitta lösningar på uppkomna materialförsörjningsproblem. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Erfarenhet av att analysera inköps- och logistikdata i Excel är meriterande. Som person är du lösningsorienterad, analytisk och gillar att jobba med siffror. Vidare är du duktig på att jobba med flera processer parallellt.

Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Dela detta jobb

logga
Operativ inköpare

ValueOne AB