ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Operativ inköpare

Företag Thalamus AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-22

Ansök nu

Operativ inköpare

Din nya tjänst
Vi söker nu en operativ inköpare på 50% till vår kund i Täby som utvecklar, konstruerar och bygger ihop avancerade maskiner och är världsledande inom sitt teknikområde.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är operativt inköp, följa upp leveranser från leverantörer, hantera operativt arbete med SAP Fieldglass varvat med utveckling av inköpsprocesser.

Andra förekommande arbetsuppgifter är att vara representant från inköp i olika projekt, skapa, utveckla och säkerställa inköpsstrategier, agera kravställare och arbeta med ständiga förbättringar gällande inköp.

En bred, varierande och spännande tjänst. Vår kund sitter i fin fina lokaler i Täby med goda kommunikationer. Kan du får du gärna börja arbeta omgående.

Hjärtligt välkommen att söka ett spännande uppdrag på ett intressant bolag.

Detta är en tjänst på 50%, 20 h i veckan.

Din bakgrund
Du har akademisk utbildning inom området eller arbetat dig till rätt erfarenhet. Visst är det en fördel om du har testat på rollen som inköpare men det är inte ett krav. I din roll behöver du kunna tala och skriva både på svenska och engelska. Vår kund använder affärssystemet M3. Vi välkomnar även dig som är nyexaminerad att söka denna tjänst.

Du som person
Som person är du en nyfiken och ambitiös lagspelare som gillar både människor och teknik. Du trivs med att driva förhandlingar och aktiviteter med både interna samt externa kunder. 

Du är med fördel:

  • Driven, självgående och en lagspelare
  • Positiv och skötsam
  • Problemlösare

Din ansökan
Hjärtligt välkommen att söka en spännande tjänst. Har du frågor ber vi dig ringa till Ida Sebitli 08-120 88 774 eller Christer Johansson 08-120 88 744. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida. Sista ansökningsdag är 2021-12-09.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Vi erbjuder dig
Som anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal (IT/ Telekomavtalet inte bemanningsavtalet), friskvårdsbidrag, fast månadslön, pension mm.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Då brukar alla konsulter dela erfarenheter och glädje med varandra och oss på kontoret.

Din nya arbetsgivare
Thalamus har funnits i 20 år och är nu ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom IT & Teknik.

Vi är ett familjärt bolag som ligger ute i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss!

Dela detta jobb

Operativ inköpare

Thalamus AB