ekonomijobb.se

Logo

Omega Ekonomi söker lönekonsult

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-06-24

Ansök nu

Omega Ekonomi söker lönekonsult

Omega Ekonomi söker lönekonsult som vill vara med och utveckla affärsområdet Lön och HR.

Skulle du vilja ha ansvaret för och möjligheten att utveckla och forma vårt affärsområde – outsourcing av Lön? Är du säker i din roll och söker nya utmaningar – läs då gärna vidare?

Arbetsbeskrivning
Omega Ekonomi söker nu en erfaren lönekonsult till en bred och varierande roll där du kommer vara ansvarig för att utveckla företagets löneavdelning. Du kommer vara ansvarig för löneprocessen åt bolagets kunder. Du kommer vara med och påverka hur avdelningen för lön ska se ut, fortsätta bygga och forma, samt utveckla rutiner för affärsområdet – Outsourcing av Lön.

Mer om dina arbetsuppgifter;
Kundansvar för ett antal kunder
Processa löneadministration för dessa kunder
Tolka avtal och vara kunderna behjälpliga inom HR frågorMedverka till att ta in nya kunder
Driva utveckling med nya rutiner och effektivare processer

Vem är du?
Du har minst gymnasieutbildning med en påbyggnad av en löneutbildning. Du har flera års arbetserfarenhet från att ha jobbat på en löneavdelning och känner dig trygg med att jobba med hela löneprocessen/hanteringen från ax till limpa och har du tidigare erfarenhet från att ha jobbat som lönekonsult är detta meriterande. Du har gedigen erfarenhet av att tolka avtal, antingen från ekonomiavdelning eller från redovisningsbyrå som erbjuder lönetjänster. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt har goda kunskaper i Office-paketet. Du har tidigare arbetat i olika lönesystem och känner dig bekväm med detta.

Som person är du flexibel, noggrann, strukturerad, och har integritet. Du har en positiv grundinställning, är pedagogisk till naturen och service-minded. Vidare är du glad, social, duktig på kommunikation med olika typer av människor och trivs att jobba med kunder och i ett bolag som andas sälj. Slutligen har du lätt för både beröm och kritik, du har skinn på näsan och är samtidigt  ödmjuk och ser dig själv som en driven medarbetare i teamet.

Du erbjuds
En spännande och varierande roll som håller på att ta form i ett bolag i tillväxt där utveckling står högt och skratten varvas med prestigelöshet i en platt organisation. Du kommer till ett järngäng med mycket glädje, där man hjälps åt och har kul tillsammans. Kontoret är beläget i fina lokaler med underbar sjöutsikt i Nacka Strand. I denna rekrytering samarbetar Omega Ekonomi med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ditt CV och du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se.  För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Omega Ekonomi är en redovisningsbyrå som erbjuder heltäckande lösningar för små, medelstora och stora företag. Vi är problemlösare med kompetens inom allt från löpande redovisning, Lön och HR till årsredovisningar, inkomstdeklarationer och rådgivning. Vi är experter på tjänsteproducerande företag. Vår specialitet är tillväxtföretag.

Dela detta jobb

Logo
Omega Ekonomi söker lönekonsult

Jurek Bemanning