ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Office Manager med löneansvar till Single Technologies

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-04

Ansök nu

Office Manager med löneansvar till Single Technologies

För dig med förmåga att ge högkvalitativ service samtidigt som du har ett sinne för ordning och struktur kan detta vara rätt tjänst för dig. Vi söker nästa stjärna för rollen som Office Manager till bioteknikbolaget Single Technologies för ett konsultuppdrag på heltid. Uppdraget är långsiktigt med omgående start och för rätt person finns goda möjligheter till överrekrytering. Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Om tjänsten

Single Technologies grundades 2014 och är är ett bioteknikbolag som arbetar med att utveckla en banbrytande teknologi för DNA sekvensering. På deras centralt belägna kontor i Stockholm sitter drygt 20 medarbetare där kontoret består av två våningar. På det första våningsplanet finns ett laboratorium och på de övre våningsplanet deras kontorslandskap med konferensrum, lunchrum och verkstad. Det är för detta detta kontor vi nu söker Single Technologies nästa Office Manager med ansvar för både kontor och löner!

I rollen som Office Manager kommer du ha en mycket värdefull roll i organisationen där du får möjlighet att arbeta med varierade arbetsuppgifter. Tjänsten är ett konsultuppdrag med omgående start där avtal signeras på initialt sex månader men där det finns mycket goda chanser till överrekrytering samt fler möjligheter internt hos Single Technologies.

Du erbjuds

 • Ett uppdrag med varierande arbetsuppgifter av både social och administrativ karaktär
 • Chansen att överrekryteras och därmed växa internt på ett spännande bolag som är i ständig utveckling
 • En engagerad konsultchef som kommer stötta och coacha dig under ditt uppdrag

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.Du erbjuds.

Arbetsuppgifter

Du kommer i denna roll få ansvara över ett flertal uppgifter och det är mycket viktigt att du trivs i en roll där man är spindeln i nätet, arbetar självständigt och proaktivt samt kan ta egna initiativ för att hitta lösningar på problem. I rollen kommer du bland annat att:

 • Ansvara för lönehantering
 • Sköta inköp av kontorsmaterial, frukost, städmaterial och liknande
 • Ansvara för on-/offboarding av anställda och konsulter
 • Hantera post och kvitton samt ansvara för administration kopplat till beställningar, fakturering samt planering inför möten och events
 • Vara ansvarig kontaktperson gentemot t ex hyresvärd, larmleverantör, försäkringsbolag osv
 • Säkerställa att kontoret är i fint skick och att medarbetarna är nöjda med trivseln

Vi söker dig som

 • Har tidigare erfarenhet av/kunskap inom lönehantering
 • Har grundläggande kunskaper i Officepaketet
 • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift, detta då en stor del av medarbetarna på kontoret talar engelska

Vi ser det som starkt meriterande om du:

 • Har tidigare erfarenhet från en liknande roll
 • Har tidigare erfarenhet av Fortnox

För detta konsultuppdrag lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att både trivas och lyckas i rollen krävs det att du brinner för god service och är en ansvarsfull lagspelare med en kommunikativ förmåga. Vidare är du strukturerad och van vid att sätta processer för ditt arbete och trivs i en koordinerande och varierande roll där du får ta eget ansvar. Du ska även ha en hög organisations- och projektledningsförmåga då du kommer att arbeta effektivt med flera projekt samtidigt.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Långsiktighet: Avtal signeras på 6 månader där goda chanser finns till överrekrytering
 • Omfattning: Heltid, 8-17
 • Placering: Centrala Stockholm, Sankt Eriksgatan 48F

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Vill du veta mer om Single Technologies? Klicka här!

 

Dela detta jobb

Office Manager med löneansvar till Single Technologies

Academic Work