ekonomijobb.se

Logga

Nyutexade redovisningsekonomer, Sundsvall

Ort
Utgår

2018-08-05

Ansök nu

Nyutexade redovisningsekonomer, Sundsvall

Som redovisningsekonom på SBC kommer du arbeta i våra moderna lokaler i centrala Sundsvall. Här arbetar ca 130 medarbetare varav 80 arbetar med redovisning.

Du kommer att arbeta med redovisning, från bokföring till och med årsbokslut/ årsredovisning, deklaration, moms och skatt med mera. Du bidrar till goda beslutsunderlag och ger stöd i ekonomiska redovisningsfrågor till våra kunder. Du deltar aktivt i förändring och utveckling inom redovisningsområdet så att det totala redovisningsarbetet upplevs förstklassigt.
- Budgetarbete
- Bokslut.
-Administration av interna system
-Löpande bokföring
-Orderfakturering
-Kund och leverantörsreskontran
-Deklaration och moms

Du som söker tjänsten ska ha relevant ekonomisk eftergymnasial utbildning.

Som person är du noggrann, strukturerad och har ett öga för siffror. Vi arbetar ständigt för att bli bättre och för att trivas i rollen behöver du tycka om att struktur och att förbättra arbetssätt. Du kommer att arbeta tillsammans med ett team kombinerat med arbetsuppgifter som sköts självständigt, varför det är viktigt att du trivs med båda delarna. Vidare söker vi någon som är driven och som vill utvecklas tillsammans med oss.
Du behärskar svenska i tal och skrift och du är givetvis en god datoranvändare. Du har hög servicenivå och förmåga att på ett professionellt sätt skapa goda kundrelationer. Vidare är du analytisk, noggrann och har god planeringsförmåga och utför ditt arbete på ett systematiskt sätt. Du ingår i en arbetsgrupp där du som person är flexibel då det förekommer arbetstoppar.

Intervjuer sker först efter semestrarna men välkommen med din ansökan redan idag! Bifoga CV, Personligt brev med en kort sammanfattning av hur du passar för arbetsuppgifterna, samt en motivering till varför just du är lämplig och vill ha denna tjänst samt betyg från relevanta utbildningar.

Om företaget

SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB (publ) är ett av landets ledande företag inom bostadsrätt. Bolagets affärsidé är "Vi skapar och förvaltar värden för bostadsrättsföreningar och bostadsrättshavare ". SBC tillhandahåller kostnadseffektiva tjänster inom ekonomi, teknik och juridik för bostadsrättsföreningar. SBC har kontor på sex orter runt om i landet med totalt cirka 320 anställda. 2016 var koncernens intäkter 431 mkr. Bolaget är noterat på NGM Equity.

SBC ERBJUDER

Vi erbjuder dig ett intressant arbete i ett gott arbetsklimat och med engagerade medarbetare. SBC eftersträvar att vara en attraktiv arbetsgivare som månar om att våra medarbetare ska ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Dela detta jobb

Logga
Nyutexade redovisningsekonomer, Sundsvall

SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB