ekonomijobb.se

Nyutexad civilekonom mot affärsutveckling/affärssystem

Företag Thalamus AB
Ort
Utgår

2021-05-20

Ansök nu

Nyutexad civilekonom mot affärsutveckling/affärssystem

Din nya tjänst
Zedcom expanderar och söker nu flera nyexaminerade civilekonomer som på sikt ska växa in i rollen som affärssystemskonsult via vårt traineeprogram. Zedcom sitter på en lång erfarenhet av affärssystem och affärsutveckling, inom en rad olika branscher.

I vårt traineeprogram kommer du att få en gedigen utbildning i affärssystem, utveckling/integration och business intelligence. Under utbildningen kommer du även att få genomföra Vismas certifieringsprogram.

Målet är att du ska få en bra grund för att kravställa, driva implementering och utbilda bolag i sin övergång till moderna affärssystem.

Du kommer tidigt att vara delaktig i spännande kundprojekt, utöver mentorskap och utbildning kommer du att ingå i ett team med trainees och konsulter som alla har det gemensamma målet att växa tillsammans.

Du får ett spännande arbete med kompetenta och härliga kollegor i en miljö genomsyrad av framåtanda och utveckling. Dessutom erbjuds du goda möjligheter att vara med och påverka Zedcoms framtida produkter och lösningar.

Din bakgrund
Vi tror att du är en nyexaminerad civilekonom eller motsvarande. Kanske har du läst kurser inom affärssystem eller helt enkelt tycker att det vore spännande att utvecklas till affärssystemskonsult. För rollen krävs att du är vass inom Excel.

Du som person
För att passa bra in i rollen är du en person som vill förstå hur företag fungerar och hur man kan effektivera processer och flöden. Du tycker att det är spännande att hjälpa företag bli mer lönsamma och drivs av att hitta ständiga förbättringar.

Vi tror att du brinner för att etablera samt utveckla relationer och gillar att konfigurera system samt jobba med integration/anpassning. Du vill ha en stor kontaktyta och trivs i sammanhang där du tillsammans med kunder skapar affärsnytta. Problemlösning är det bästa du vet och finns det något mer spännande än affärssystem? Stämmer du in på detta är du vår nya stjärna.

Din ansökan
Vi på Thalamus har återigen fått förtroendet att rekrytera en ny medarbetare till Zedcom. Vid frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Camilla Molander på 070-307 12 50. Sista ansökningsdag är 2021-05-20.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen så ansök redan idag!

Din nya arbetsgivare
På Zedcom brinner vi för att göra bolag mer konkurrenskraftiga, effektiva och framför allt lönsamma. Därför har vi noga valt vilka tjänster vi rekommenderar och representerar. 

Zedcom är en certifierad partner till Visma där det molnbaserade affärssystemet Visma.net är flaggskeppet som du kommer att arbeta med. 

För att ytterligare framtidssäkra för våra kunder erbjuder vi också integrerade lösningar såsom Hubspot, projekthantering, Eazystock och Business intelligence.

 Zedcom har en arbetsplats som genomsyras av framåtanda och laganda och vi ser självklart till att ha roligt tillsammans och fira framgångar. Vi tror på transparens och är en platt organisation med korta beslutsvägar. På Zedcom har du möjligheten att själv styra över ditt fokusområde och karriärsutveckling.

Dela detta jobb

Nyutexad civilekonom mot affärsutveckling/affärssystem

Thalamus AB