ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Nyfiken Ekonomiassistent till Sitowise Sverige vid Slussen

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-29

Ansök nu

Nyfiken Ekonomiassistent till Sitowise Sverige vid Slussen

Byggnadstekniska Byrån är ett expansivt och spännande bolag konsulterande inom byggsektorn. Vi ingår i den finska koncernen Sitowise. Våra engagerade medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker nu en nyfiken och ansvarsfull ekonomiassistent till vårt professionella och kunniga team. Är du den vi söker?

Arbetsbeskrivning

Rollen som ekonomiassistent är varierande och utvecklande där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

  • Fakturering
  • Levreskontra
  • Behjälplig vid huvudbokföring
  • Ekonomirelaterade administrativa uppgifter

Vem är du?

Du är en social och flexibel person som trivs att arbeta både i lag och enskilt. Du är van att hantera stora flöden på ett strukturerat och noggrant sätt och du har intresse och förmåga att se över och utveckla administrativa processer. Du lägger stor vikt vid att leverera i tid och gillar att lösa problem. Du uppskattar att arbeta i en organisation där det kan ske snabba förändringar som kan kräva nya anpassningar. Du tycker även om att ta egna initiativ och är samtidigt prestigelös och kan stötta där behov finns.

Vi ser gärna att du har en gymnasial utbildning inom ekonomi och tidigare erfarenhet av att arbeta med levreskontra, kundfakturering samt goda kunskaper i Excel. Har du tidigare erfarenheter från ekonomisystemet Xledger är det meriterande. Vidare värdesätter vi att du är en person som uppskattar bra teamwork och vill vara en del i ett team som bidrar till ett bra företagsklimat.

Du erbjuds

Du kommer erbjudas en varierad och flexibel tjänst i ett spännande, väletablerat bolag med social stämning och kompetenta, härliga kollegor. Kontoret är beläget i fina lokaler med fantastisk utsikt över Stockholms city.

I den här rekryteringen samarbetar BTB med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 93 43 alternativt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Sitowise är ett konsultföretag som efter förvärvet av BTB, TFIP och V-kompetens har närmare 1900 medarbetare.
Koncernen erbjuder sina kunder ett heltäckande tjänsteutbud inom planerings, expert- och digitaltjänster för urbana miljöer och är en ledande planerings- och konsultbyrå inom byggbranschen i Finland.
Bolaget har också verksamhet i Norge, Baltikum och Polen.
Det svenska affärsområdet erbjuder tjänster inom byggnadskonstruktion, geokonstruktion och geoteknik. Samt helhetslösningar inom tekniska installationer.

Vi värderar våra medarbetare och deras kompetens högt. Vi satsar fortlöpande på utveckling och kvalitet- att kontinuerligt hitta förbättringsområden samt ta del av de senaste programvarorna inom byggteknik och geoteknik. Vi vill att varje medarbetare ska känna delaktighet och vilja vara med och driva företaget framåt.

Sitowise - The Smart City Company

Dela detta jobb

logga
Nyfiken Ekonomiassistent till Sitowise Sverige vid Slussen

Jurek