ekonomijobb.se

Nyexaminerad person med kunskaper i Nederländska sökes

Företag Vindex AB
Ort
Utgår

2021-06-15

Ansök nu

Nyexaminerad person med kunskaper i Nederländska sökes

Nu söker vi på Vindex en nyexaminerad person för rekrytering till en av våra kunder. Hela rekryteringsprocessen sköts av Vindex men anställning kommer att erbjudas direkt hos kund. Start sker enligt överenskommelse och i rollen kommer du att arbeta med kundservice och ansvara för kontakten med nederländska kunder.

Placering: centrala Stockholm

Kvalifikationer och personliga egenskaper 
För den här rollen söker vi en person med eftergymnasial utbildning och gärna någon typ av arbetslivserfarenhet inom service/administration. Du är serviceminded, kommunikativ och har skinn på näsan, samt att du är noggrann och strukturerad. I tillägg till detta är du flytande i nederländska, både muntligt och skriftligt.

Ansökan
Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref KJEKASS1058. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Karl Josefsson vid fler frågor kring rollen. 

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Vindex tillsätter ekonomer i Stockholm. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. 

 

 

Dela detta jobb

Nyexaminerad person med kunskaper i Nederländska sökes

Vindex AB