ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Nu utökar vi och söker efter flera Redovisningskonsulter

Ort
Utgår

2022-12-21

Ansök nu

Nu utökar vi och söker efter flera Redovisningskonsulter

Nu söker vi efter fler redovisningskonsulter som vill vara med och ta Win Win Ekonomi till ännu högre höjder! Vi letar efter konsulter till flera olika team, med olika bakgrunder och erfarenhet. Läs mer om rollerna, om våra arbetssätt och våra team nedan. Ansök redan idag om du känner dig träffad!


Att arbeta som redovisningskonsult på Win Win Ekonomi

Som redovisningskonsult på Win Win Ekonomi sköter du (i samarbete med kollegor) redovisning åt små och medelstora företag. Arbetet består av en kombination av självständigt arbete och samarbete med kollegor.

Vi är indelade i specialiserade team (med 4-10 medarbetare i varje), och inom teamet har man ett nära samarbete med sina kollegor. Utöver dessa konsultteam har vi även specialister och stödfunktioner, som du kommer att samarbeta med.


Vad vi erbjuder 

Förutom att vi är ett riktigt gött gäng och erbjuder dig en arbetsplats i absoluta världsklass, så ser vi alltid till att äta frukost och lunch tillsammans. Vi har fokus på gemenskap, så att ta en AW tillsammans är inget ovanligt för det här gänget! Vi har också fokus på friskvård och tror starkt på att vi presenterar bäst när vi mår som bäst. Så vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till att träna på lunchen. 

Vi rekryterar nu till flera olika team

Eftersom vi växer kraftigt så behöver flera av våra team förstärkning. Vi söker därför redovisningskonsulter till följande team/grupper:

- Småbolagsteamet: Arbetar med enpersonersföretag. Har stora mängder kunder och arbetar mycket processinriktat för att hantera dessa effektivt samtidigt som kunden ska uppleva hög personlig service.
- Entreprenörsteamet: Arbetar med företag som har anställda, men i regel färre än 20 medarbetare. I regel ägarledda företag, som både behöver hjälp med återkommande uppgifter och som har ad hoc-frågor.
- Internationella teamet/storbolagsteamet: Arbetar med utlandsägda företag samt de större svenskägda kundföretagen. I regel innebär detta att kunden har 20-200 medarbetare, högre krav på rapporteringen (som i flera fall sker till CFO/controller på moderbolaget i annat land), kan vara IFRS, etc. 


Det här förväntas du åstadkomma

Att redovisningen sköts effektivt och blir korrekt är bara en av grundstenarna i ditt arbete. Minst lika viktigt är att du även bygger goda relationer med kunderna. Som redovisningskonsult på Win Win Ekonomi förväntas du även vara med och bidra till att vår byrå växer - exempelvis genom att "dina" kunder, och de revisorer som du samarbetar med, rekommenderar oss till andra företagare. 


Redovisningskonsult – din önskade profil  

• Du är en god relationsbyggare, tävlingsinriktad lagspelare, vill lära dig nytt och utveckla dig själv för att förbättra din och teamets prestation. 

• Du har minst 6 månader till ett års arbetslivserfarenhet från redovisningsbyrå. Men du kan också ha mellan 2-4 års erfarenhet och är redo för nästa steg. 

• Relevant utbildning, gärna YH-utbildning till redovisningskonsult.

 

Vill du växa och utvecklas med oss?

Win Win Ekonomi erbjuder dig möjligheten att arbeta för ett dynamiskt företag som befinner sig på en spännande utvecklings- och tillväxtresa. Vill du anta utmaningen så finns här alla möjligheter. Hos oss får du tidigt ta ansvar och tillsammans gör vi upp en utvecklingsplan för dig. För att trivas hos oss är det därför viktigt att du gillar utveckling, förändring och utmaningar. Du som individ får samtidigt stöd av engagerade kollegor och chefer för att utvecklas. Här arbetar vi i team och stödjer varandra för att leverera tjänster med hög kvalitet och stort engagemang till våra kunder.


Om Win Win Ekonomi

Win Win Ekonomi är en av Sveriges populäraste och snabbast växande redovisningsbyråer. Vi har därför belönats med Gasell-utmärkelser från Dagens Industri flera gånger. De senaste åren har vi även belönats med priser som branschens bästa arbetsgivare (av Visma, 2019) och som Årets Framtidsbyrå (av FAR, 2020).
Vi hjälper ägarledda företag att fokusera på sin kärnverksamhet, då vi tar hand om deras ekonomiadministration. Vi har konsulter inom redovisning och lön. Flera av våra konsulter är auktoriserade, och vi är medlemmar i branschorganisationen FAR. Vi fokuserar på långsiktig utveckling, för både våra medarbetare och våra uppdragsgivare. Samtliga dessa tjänster utgår från våra kontor i Globenområdet. Vi uppskattar mångfald. Läs mer om Win Win Ekonomi på: www.winwin-ekonomi.se


Ansökan och mer information

Vi tar emot ansökningar löpande, och bokar då in intervjuer. Vi arbetar en grundlig urvalsprocess, som både innehåller flera intervjuer och flera tester. Samtliga kandidater får direkt efter ansökan besvara ett kort test online. Därefter sker urval, och sedan genomförs första intervjun på telefon. För de kandidater som går vidare långt i processen följer ytterligare tester samt intervju på vårt kontor.

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Dela detta jobb

logga
Nu utökar vi och söker efter flera Redovisningskonsulter

Win-Win Ekonomi AB