ekonomijobb.se

Nu söker vi en Redovisningsekonom till vår kund i centrala Göteborg

Företag Brightby
Ort
Utgår

2019-09-23

Ansök nu

Nu söker vi en Redovisningsekonom till vår kund i centrala Göteborg

Nu söker vi en Redovisningsekonom till vår kund i centrala Göteborg

Tillsammans med ekonomiteamet får du möjlighet att utbyta kunskap och erfarenheter, som bidrar till din och företagets utveckling. För oss är det viktigt att vi som jobbar här mår bra och över tiden har en sund balans mellan arbete och fritid. Vi tror starkt på långsiktighet och att skapa hållbara värden.

Tjänsten ska tillsättas omgående och löper på tillsvidare. Initialt kommer du att anställas som ekonomikonsult på Brightby med möjlighet att övergå i en anställning hos vår kund om samtliga parter är överens.

 Vad kan vi som företag erbjuda dig?

På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder en trygg anställning, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

Arbetsuppgifter:

Sedvanliga arbetsuppgifter ingår såsom

  • löpande bokföring
  • leverantörs- och kundreskontra
  • fakturahantering
  • in- och utbetalningar
  • avstämning
  • redovisning av moms och skatt
  • behjälplig vid månads- och årsbokslut
  • balansräkning
  • övriga avstämningar och administrativa arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning

Du arbetar tillsammans med andra kollegor men också självständigt då man jobbar i sitt eget segment, varpå det är viktigt att du är självgående.

Vi arbetar målfokuserat och engagerat för att skapa värden för våra kunder på kort och lång sikt.

Utbildning och erfarenhet:

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från en liknande roll. Du som söker har en ekonomisk utbildning. Du har goda kunskaper i Excel och behärskar engelska flytande i tal och skrift. Har du arbetat i projektbaserad redovisning är det meriterande. Arbete i större system så som SAP, Visma eller dylikt är också meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, exempelvis har du ett eget driv att få saker gjorda och är en god kommunikatör. Du är naturligt nyfiken, strukturerad, proaktiv och söker ständiga förbättringar, har en analytisk förmåga och en stark ansvarskänsla. Du gillar att arbeta i team, att skapa resultat tillsammans och att fira de gemensamma framgångarna!


Start: Omgående
Placering: Göteborg
Omfattning:  Tillsvidareanställning på heltid

Dela detta jobb

Nu söker vi en Redovisningsekonom till vår kund i centrala Göteborg

Brightby