ekonomijobb.se

Nu söker vi en HR BUSINESS PARTNER till Unilabs Sverige

Företag Unilabs
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-01

Ansök nu

Nu söker vi en HR BUSINESS PARTNER till Unilabs Sverige

Vill du arbeta i en snabbväxande organisation där du får möjlighet att påverka och utvecklas i din yrkesroll? Tycker du även att det lockar få arbeta i bransch som verkligen gör skillnad för människor? Då tror vi att du skulle passa bra hos oss!

VAD

Som HR Business Partner kommer du vara en verksamhetsnära affärspartner till våra chefer och vara med och utveckla vårt företag ur ett HR perspektiv. Detta är en bred och omväxlande roll där du arbetar med både operativt och strategiskt med ledarstöd, organisationsfrågor, personalärenden, HR-processer och organisationsutveckling. Du kommer att få vara med och driva egna initiativ inom Talent Attraction, Employer Branding och även vara ansvarig för vår internkommunikation samt våra sociala media kanaler.

Unilabs är ett företag i ständigt utveckling med fullt fokus framåt och du kommer bli en viktig del av vår tillväxtresa. Du kommer sitta med i ledningsgruppen för din del av organisationen och ha fullt ansvar får HR-frågorna och att de får sin plats. Du är med och påverkar och utvecklar våra verksamheter utifrån ett HR-perspektiv omgiven av personer med en ”det löser vi” mentalitet. Välkommen till en verksamhet med stort engagemang och snabba vändningar!

Då du supporterar verksamhet i hela landet, från Trelleborg i söder till Luleå i norr, förväntas du resa och besöka dina kollegor för att få förståelse för den organisation du stöttar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

VEM

I denna roll är det viktigt att du är förtroendeingivande och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och förmågor. Som person är du trygg i dig själv och du har lätt för att skapa relationer. Du gillar att planera, organisera, skapa processer och att leverera resultat.

Då Unilabs är en organisation där vi ständigt strävar efter utveckling är det viktigt att du trivs i ständig rörelse med en förmåga att sätta dig in i nya situationer. Du har dessutom universitetsutbildning inom relevant område och minst 5 års erfarenhet av HR och erfarenhet av en liknande roll. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av att jobba med kollektivavtal och fackliga förhandlingar. Vi ser det även som meriterande med tidigare erfarenhet av HR-arbete från hälso- & sjukvårdsbranschen.

VAR

Vårt HR-team består av två andra HR BP, en operativ personalchef samt vår HR-Direktör Region North som vi alla rapporterar direkt till. Vi är en blandning av åldrar, bakgrunder och personligheter med gemensamma möten varje vecka och en familjär stämning. Ibland åker vi ut på äventyr eller företagsevent och ser då till att ha dans- och löparskorna med.

Du är placerad på Unilabs huvudkontor i Solna där du sitter tillsammans med ca 25 andra kollegor från Unilabs funktioner inom ekonomi, IT, sälj och marknad.

Unilabs verksamheter inom radiologi och laboratoriemedicin är i dag en naturlig del av den svenska vårdkedjan. Vi möter våra patienter och kunder på sjukhus, närakuter, primärvårdslaboratorie, våra egna fristående röntgenenheter och mottagningar. Av våra totalt 12 000 medarbetare i Europa, arbetar drygt 1 300 i Sverige. Läs gärna mer om oss på www.Unilabs.se

INTRESSERAD?

Ansök via knappen "ANSÖK HÄR" längst ned eller till höger på sidan.

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt och vi kallar till intervju löpande.

För frågor om tjänsten kontakta HR-Business Partner Elise Freskgård Elise.Freskgard@unilabs.com, alternativt vårt rekryteringsteam på career@unilabs.com. Observera att vi inte tar emot ansökningar direkt via mail.

Dela detta jobb

Nu söker vi en HR BUSINESS PARTNER till Unilabs Sverige

Unilabs