ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

NTEX i Göteborg söker en driven och engagerad Group Financial Controller

Ort
Utgår

2021-12-10

Ansök nu

NTEX i Göteborg söker en driven och engagerad Group Financial Controller

Är du en engagerad ekonom som vill ta initiativ och vara med att påverka? Vill du arbeta i en internationell koncern med ett brett ekonomiskt ansvar där inte varje dag ser likadan ut?

Vi söker en Group Financial Controller som vill ta sig an en bred roll i ett snabbt växande företag. Placering är på vårt huvudkontor i Göteborg.

NTEX Group är en expansiv koncern med transport och logistiklösningar som specialitet. Vi omsätter ca 2,5 miljarder och har närmare 600 anställda i ett tiotal länder.

Om rollen

Du erbjuds en roll med ansvar för koncernredovisning och rapportering till våra ägare. Som Group Financial Controller blir du också en nyckelperson i utvecklingen av rutiner och processer samt implementering av nya koncern-och ekonomisystem i koncernen. Du har kontakt med dotterbolag och redovisningsbyråer i olika länder samt tar dig an övriga koncerngemensamma frågor.

Ekonomiavdelningen består idag av ett härligt gäng på åtta medarbetare. Du jobbar nära CFO och rapporterar till densamma.

Om dig

Du är civilekonom eller motsvarande och har goda redovisningskunskaper med tyngdpunkt på koncernredovisning och legala frågor. Du har mycket goda kunskaper i Excel och vill vara med på vår digitala resa mot nya system och rutiner. Du är ansvarstagande i din roll och har förmågan att självständigt driva projekt från start till mål. Vi ser det som nödvändigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Vi söker dig som är nyfiken och prestigelös med ett starkt engagemang och eget driv. Du trivs i en föränderlig miljö och vill bidra till att utveckla vår verksamhet.

Ansökan

Låter det här som en roll för dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt, dock senast 2021-12-10. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

 För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta CFO Annika Engberg annika.engberg@ntex.com

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
NTEX i Göteborg söker en driven och engagerad Group Financial Controller

Roi Rekrytering Sverige AB