ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

NIPPON GASES SÖKER EN JUNIOR CONTROLLER TILL KÖPING.

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-09

Ansök nu

NIPPON GASES SÖKER EN JUNIOR CONTROLLER TILL KÖPING.


BEFATTNINGSBESKRIVNING

Vi söker en engagerad, analytisk och öppensinnad medarbetare till vår Ekonomifunktion. Du kommer att vara en del av ett litet team med stort eget ansvar.

Ansvarsområden

I rollen som Junior Controller arbetar du med:

 • Månadsbokslut

 • Rapportering, Uppföljningar och Avstämningar

 • Anläggningsregister och leasingregister

 • Pensioner

 • Budget och prognosuppföljning

 • Utveckling av rutiner och processer

VI ERBJUDER 

Vår slogan för våra anställda är; Grow our People to Grow our Business. Vi satsar på var och en av våra anställda genom att både skapa utvecklingsmöjligheter och kompetenshöjning. Våra anställda är verksamhetens viktigaste tillgång, därför investerar vi kontinuerligt i våra medarbetare. Vår syn är att människor som trivs på sin arbetsplats också främjar den lokala arbetsmiljön och därmed också skapar framgång. 

Vi är en stabil arbetsgivare med långsiktiga målsättningar. Du som medarbetare på Nippon Gases får tjänstepension, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag, kontinuerlig utbildning och marknadsmässiga villkor.

KRAV FÖR BEFATTNINGEN

Kvalifikationer och Erfarenheter

För att lyckas i rollen ser vi att du har följande kvalifikationer och erfarenheter:

 • Ekonomiutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet

 • God förståelse för affärssystem, meriterande om du har kunskap om SAP

 • Hög förståelse av data och datastrukturer 

 • Avancerad Excel

 • Språk: Flytande svenska och  engelska.

Som person önskar vi att du är engagerad, självständig, analytisk, strukturerad och har en problemlösande attityd.  Du kan arbeta flexibelt, har en mentalitet som är öppen för nya lösningar och du kan sätta dig snabbt in i nya arbetsuppgifter.

OMFATTNING

Heltid med placering i Köping
Rapporterar till: Ekonomichef

Nippon Gases erbjuder ett stimulerande arbete där du är en del av ett litet ekonomiteam. Vi är en marknadsorienterad organisation som är övertygade om att grunden till nöjda kunder är motiverade och nöjda medarbetare som alltid presterar sitt bästa.
För oss är det viktigt att all tillgänglig kompetens på arbetsmarknaden kan tillvaratas. Vi eftersträvar därför mångfald och välkomnar alla sökande .

ANSÖKAN

Sker via länk: https://nippongases.csod.com/ux/ats/careersite/4/home/requisition/196?c=nippongases&lang=sv-SE

Sista ansökningsdag: 2022-05-15, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

OM OSS

Nippon Gases är ett av de större företagen på den europeiska industrigasmarknaden. Vi har en bred produktportfölj och erbjuder en rad tekniska lösningar till ett stort antal segment, inom bland annat hälsosektorn, livsmedel- och industriproduktion, metallindustri, kemiska produkter, elektronik och energi med flera.

I Skandinavien har vi flera luftgasfabriker, fyllningsstationer, försäljningskontor och torrisfabriker, där sker även vår egen produktion av industri- medicinska- och specialgaser. Vår lokala närvaro innebär att vi kan erbjuda produkter och service av hög kvalitet samt kort leveranstid.

Vi arbetar kontinuerligt för en hållbar tillväxt, något som också hjälper våra kunder mot en mer hållbar framtid. Vi investerar kontinuerligt i ny teknologi och modernisering av våra anläggningar. Genom detta löpande arbete minskar vi också vårt miljö- och klimatavtryck. Vi anser nämligen att ett innovativt, ansvarsfullt och hållbart företag spelar en viktig roll i bygget av ett hälsosamt och blomstrande samhälle. Dessa värderingar gör oss till ett framgångsrikt företag, med både solida och goda ekonomiska resultat.

Vi gör helt enkelt livet bättre genom gasteknologi.

Vad kan du förvänta dig av oss?

Vi är ett industrigasföretag där säkerhet och integritet alltid kommer först. Vi strävar efter en mångsidig och inkluderande organisation för att därigenom attrahera och engageras de bästa talangerna på arbetsmarknaden. Nippon Gases satsar på var och en av våra anställda genom att både skapa utvecklingsmöjligheter och kompetenshöjning. Våra anställda är verksamhetens viktigaste tillgång, därför investerar vi kontinuerligt i våra medarbetare. Vår syn är att människor som trivs på sin arbetsplats också främjar den lokala arbetsmiljön och därmed också skapar framgång.

Jämställdhets policy

Nippon Gases är ett företag som har hög fokus på jämställdhet och främjar god arbetsmiljö, utan någon form av diskriminering eller trakassering. Vårt mål är att alltid följa högsta etiska standard och agera i enlighet med alla lagar, förordningar samt externa och interna riktlinjer. Detta är en viktig del av Nippon Gases integritets- och jämställdhets policy.

 

Dela detta jobb

logga
NIPPON GASES SÖKER EN JUNIOR CONTROLLER TILL KÖPING.

Roi Rekrytering Sverige AB