ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Nexia Revision i Stockholm tillhör Nexia International som är ett internationellt nätverk av lokala revisions- och konsultbyråer. Nexia Revision Stockholm grundades 1997 och idag är vi nummer 8 på listan av de största revisionsorganisationerna i världen. Förutom gedigen kompetens erbjuder vi våra kunder hög kvalitet, tillgänglighet, bästa möjliga service och ett stort personligt engagemang. I Stockholm är vi ca trettio medarbetare och nu ska vi bli fler.

Nexia Revision i Stockholm söker blivande revisorer med start i början av 2022

Vi fortsätter att växa och söker dig som är nyexaminerad civilekonom, eller har något års erfarenhet inom revision och som vill satsa på en karriär hos Nexia Revision Stockholm – affärsbyrån med personligt engagemang.

Vi är en kvalitetstänkande byrå med hög ambitionsnivå och många intressanta kunder främst inom små och medelstora ägarledda företag. De flesta av våra anställda arbetar med revision men vi utför även konsulttjänster inom närliggande områden. Nu har vi en stor efterfrågan på revisionstjänster och behöver därför förstärka vårt team med duktiga medarbetare, som precis som vi vill göra sitt bästa för att ge våra kunder riktigt bra kompetens, service och bemötande. 

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med stort kundansvar. Du kommer att arbeta i uppdrag för kunder inom olika branscher, till en början under handledning av en av våra erfarna revisorer och när du är redo med eget ansvar för uppdragen.

Vi söker dig som är nyexaminerad eller har arbetat en tid som revisorsassistent. Du har en avslutad ekonomiexamen senast januari 2022 med inriktning redovisning/revision, gärna med de poäng som behövs för att bli auktoriserad revisor. Vi värdesätter att du är affärsmässig, har initiativkraft och förmåga att prioritera och att du vill utvecklas med oss och växa inom vår organisation Grundläggande kunskaper i bokföring är ett plus. Anställningsstart kan ske under hösten eller i början av 2022.

Du stimuleras av att arbeta nära kunderna och av att få ta eget ansvar för planering och genomförande av uppdrag – och av att arbeta med kompetenta trevliga kollegor i en drivande, positiv och vänlig miljö. Vi finns i ljusa moderna lokaler mitt i Stockholms city. Läs mer om oss på www.nexia.se/stockholm

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande. Vi samarbetar med ProAstri i rekryteringen och du registrerar din ansökan på www.proastri.se.  För ytterligare information kontakta vår konsult Karolina Öberg på tel 070 – 7456766.

NEXIA REVISION I STOCKHOLM SÖKER BLIVANDE REVISORER

Ort
Utgår

2021-12-12

Ansök nu

Dela detta jobb