ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Newsec växer och söker en Redovisningsansvarig med skatteintresse!

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-02-24

Ansök nu

Newsec växer och söker en Redovisningsansvarig med skatteintresse!

Då kan rollen som Redovisningsansvarig med skatteintresse vara ett perfekt nästa steg för dig i din karriär! Du får möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras.

Vad ska du göra?

Arbetet är självständigt och för att trivas i rollen behöver du vara kund- och affärsfokuserad, kommunikativ, proaktiv, vara en problemlösare samt en lagspelare.

Dina ansvarsområden består bland annat av att självständigt ansvara för att driva:

Vem är du?

Vi ser att du har en relevant högskole- eller universitetsutbildning, och är duktig på Externredovisning. Du känner dig bekväm med arbetsuppgifter som tex att kunna göra skatteberäkningar, momsredovisning och du vet hur man upprättar en inkomstdeklaration. Vidare har du också förhoppningsvis arbetat med fastigheter eller liknande och har här en god kompetens inom skatt och moms. Vi ser att ditt arbetssätt är strukturerat och att du är mycket bra på att kommunicera samt har en bra pedagogisk förmåga.

Du är ödmjuk och en hands-on lagspelare. Du sätter dig lätt in i nya frågeställningar, dyker gärna ner i komplexare frågor och har en förmåga att växla mellan detaljfokus och övergripande helhet. Du är flexibel och drivs av viljan att förstå sammanhanget. Självständighet, proaktivitet och prestigelöshet är också viktiga egenskaper som Newsec värdesätter högt.

Vilka är vi?

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Vi är ett partnerägt bolag med ca 2400 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Newsec är Nordens ledande fastighetsförvaltare. Vi har en hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar.

Vill du veta mer?

Känns detta som ett bra nästa steg i din karriär? Då är du varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer och tillsättningar sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Målberg, tel. 0733-80 77 88 eller Anette Zantelid, tel. +46 73 203 67 77 . Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!

  • Är du en slipad redovisningsansvarig som brinner lite extra för skatte- och momsfrågor?

  • Vill du arbeta i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling, såväl personligt som yrkesmässigt?

    • Löpande redovisning, avstämningar samt årsbokslut

    • Ansvar för skatteberäkningar bolag

    • Att utveckla, utmana och förbättra befintliga processer

    • Hantera fastighetsmoms och deklarationer

Dela detta jobb

Newsec växer och söker en Redovisningsansvarig med skatteintresse!

Mpya Finance AB