ekonomijobb.se

Nattsjuksköterska till ny avdelning

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-03

Ansök nu

Nattsjuksköterska till ny avdelning

Då är du den vi söker!  
Vi ser en ökad tillväxt av äldre i befolkningen vilket innebär att antalet patienter med olika kroniska livshotande sjukdomar ökar. Vi ser idag att det är de äldsta åldersgrupperna som vårdas mest inom slutenvården. Hur ska vi inom akutsjukvården ta hand om denna patientgrupp och deras närstående på bästa sätt? Vi har en idé som innebär att lyfta in den palliativa vårdfilosofin i akutsjukvården och vi hoppas att du vill vara med och bygga något nytt.  
Enheten öppnar upp till sommaren och då rekryteringen är i full gång och intresset stort vänder vi oss nu till dig som vill vara våra patienters trygghet på natten. Vi ser gärna att du arbetat en längre tid i vården, samlat på dig erfarenhet och att du känner dig trygg i rollen som sjuksköterska. Din erfarenhet och trygghet är det som behövs framförallt den tid på dygnet man som patient är som mest skör och tankarna vandrar iväg.  
 
Hur vi vill arbeta?  
Arbetssättet på avdelningen bygger på ett tydligt teamarbete där alla professioners kompetens tas till vara och där teammedlemmarnas samlade kompetens och erfarenhet är kärnan för vårdens utformning. På avdelningen kommer vi arbeta aktivt med patientflödet mellan avdelningen och akuten samt vara en samordnande länk mellan akutsjukvården och övrig hälso- och sjukvård.  
Enheten kommer att bestå av 12 slutenvårdsplatser samt ett palliativt konsultteam med specialistsjuksköterskor som kommer att fungera som en stödjande resurs för hela sjukhuset.  
 
Din roll som sjuksköterska.  
Ditt arbete kommer präglas av ett etiskt förhållningsätt där du leder omvårdnadsarbetet tillsammans med undersköterskorna, patienten och dennes närstående. Din uppgift blir att ansvara för att bedöma, planera, genomföra och utvärdera omvårdnaden utifrån patientens fysiska, psykosociala, andliga och kulturella behov och upplevelser i det dagliga livet. Låter det här som något för dig?  
 
Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer om verksamheten och har en dialog kring hur din kunskap och erfarenhet på bästa sätt tas till vara.

Dela detta jobb

Nattsjuksköterska till ny avdelning

Danderyds Sjukhus AB