ekonomijobb.se

logga

Nämndsekreterare/Utredare sökes till kommun i norrort

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-10-13

Ansök nu

Nämndsekreterare/Utredare sökes till kommun i norrort

Nu söker vi dig som vill arbeta som nämndsekreterare och utredare i en kombinerad roll. Har du relevant högskoleutbildning och erfarenhet av arbete som nämndsekreterare eller liknande? Välkommen in med din ansökan! 

Arbetsbeskrivning

I uppdraget kommer du vara nämndsekreterare/utredare för Tekniska nämnden på bygg- och miljöförvaltningen. Du kommer även att skriva kallelser, sammanställa handlingar, skriva protokoll och expediera beslut. Att stödja berörda tjänstemän i ärendeprocessen samt att bidra till internt förbättringsarbete av processer och rutiner av nämndhanteringen utgör också en del av uppdraget. Rollen innefattar även allmän utredararbete för både längre och kortare ärende. Arbete på kvällstid kan förekomma.

Vem är du?

Vi söker dig som har god förmåga att strukturera ditt arbete – du är van att planera, organisera och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt så att tidsramar hålls. Vidare tror vi att du är serviceinriktad samt har ett professionellt bemötande. Du är också anpassningsbar för förändringar och skicklig på att samarbeta. Vidare ska du också ha;

  • Lämplig akademisk utbildning

  • Du har erfarenhet av administrativt, samordnande och serviceinriktat arbete inom kommunal sektor

  • Goda IT-kunskaper och är van att arbeta i något av de dokument- och ärendehanteringssystem som används inom offentlig sektor.

  • Meriterande om du har arbetat som nämndsekreterare.

Vi tror också att du har ett genuint intresse för samhällsfrågor.

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på heltid, alternativt deltid för dig som önskar. Uppdraget förväntas börjar snarast möjligt och löper cirka 3–6 månader. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Dela detta jobb

logga
Nämndsekreterare/Utredare sökes till kommun i norrort

Jurek