ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Munck Studios söker en ekonom som kan arbeta med företagets hela verksamhet. I arbetsuppgifterna finns till viss del HR-uppgifter.

Munck Studios är ett av Sveriges största radioproduktionsbolag. Vi producerar radio, podd och rörlig bild för kunder som Sveriges Radio, Utbildningsradion, Sveriges Television, Spotify, IKEA, BBC med flera. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Norge, Danmark, Tyskland och Nederländerna.

Vi ser att du har minst ett par års erfarenhet av arbete inom ekonomi och projektrapportering samt gärna en examen från högskola/universitet inom detta område. Därutöver är det meriterande om du har arbetsrättsliga kunskaper och erfarenheter samt erfarenhet av HR-arbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Fakturering, löpande bokföring, månadsbokslut, projektbokföring, fakturaregistrering, tillämpning/uppföljning av branschens kollektivavtal, löneadministration, skatter och momsredovisning, delaktighet vid årsredovisning/årsbokslut, leverantörs-& kundreskontra avstämningar samt sammanställande av bolagsrapport på koncernnivå. Vidare ingår administration av anställningskontrakt, tidrapporter, lönepolicy samt arbetsrätts- och arbetsmiljöfrågor.

Utöver ovan även uppsättande och uppföljning av rutiner för att underlätta den ekonomisk administrationen i företaget. Då vi använder Hogia är det meriterande om du har erfarenhet av deras redovisning- och löneprogram.

Vi lägger stor vikt vid att du har förmågan att ta egna initiativ och är självgående och ansvarsfull. 

Vi erbjuder dig en kreativ arbetsplats där vi värdesätter kamratskap, engagemang, flexibilitet och nyfikenhet. Du kommer ha stora möjligheter att påverka arbetet och delta i utvecklingsarbetet. Vi gillar förändringar och förbättringar!

För oss på Munck Studios är det viktigt att våra arbetsplatser speglar samhället i stort. Vi söker därför gärna dig som behärskar flera språk eller på andra sätt kan bredda perspektiven.

Anställning

Heltid.

Ersättning

Fast månadslön.

Ansökan

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och cv via "Ansök nu". Ange följande referens när du ansöker: HR/ekonom. Sista datum att ansöka är 2022-05-31.

Frågor om tjänsten

VD Jakob Munck, 070 585 06 74 jakob@munck.se

 

 

 

 

 

 

Logo

Munck söker ekonom

Företag Munck
Ort
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb