ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Mpya Finance Göteborg söker erfarna redovisningsekonomer!

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-12-25

Ansök nu

Mpya Finance Göteborg söker erfarna redovisningsekonomer!

Vill du vara en del av ett gött gäng här i Göteborg? Vad bra! För vi önskar oss flera kollegor.
Vi på Mpya är alltid utefter slipade talanger med redovisningsbakgrund och en prestigelös inställning till att samla ytterligare erfarenheter.

Är du nyfiken på nya spännande utmaningar genom rollen som konsult? Vill du vara med och aktivt påverkar ett nytänkande konsultbolag? Delar du förhållningssättet om att sätta laget före jaget – då kan konsultrollen på Mpya Finance vara ditt nästa steg i karriären!

Vem är du?

Just nu söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt har arbetslivserfarenhet som redovisningsansvarig eller motsvarande i minst 5 år, det är meriterande om du tidigare arbetat på redovisnings- eller revisionsbyrå.

Du hanterar bokslut, skatt och moms självständigt och vill nu ta nästa steg i din karriär. Du har en framåtriktad och lösningsorienterad framtoning. Du är inte rädd för att vända på stenar och utmana gamla rutiner för att hitta effektivare arbetssätt. I rollen är du en lagspelare som är kommunikativ, självgående samt har ett starkt driv.

Att bli en Mpyan – vad innebär det?

Som konsult hos oss är du en del i vårt lag! Vi ser en människa med unika behov och en livssituation som måste fungera både privat och professionellt. Vår verksamhet sätter därför dig i centrum i alla lägen och du blir del i en unik gemenskap

Uppdragsvariationen ger unika möjligheter till utmaning och utveckling av din karriär! Arbetsuppgifter och ansvarsområden består i stora drag av bokslut, årsredovisningar, analyser, uppföljning och rapportering.

Hur gör jag nu?

Intervjuer sker löpande! Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Johanna Karlsson på Mpya Finance. Johanna nås på johanna.karlsson@mpya.se eller 0760-30 31 00. 

Dela detta jobb

Mpya Finance Göteborg söker erfarna redovisningsekonomer!

Mpya Finance AB