ekonomijobb.se

Logo

Meriterande uppdrag inom ekonomi, Göteborg

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-11

Ansök nu

Meriterande uppdrag inom ekonomi, Göteborg

Arbetsbeskrivning
Är du ute efter ett utvecklande jobb och tycker bankvärlden verkar spännande?
Just nu söker vi dig som är i början av karriären och vill få chansen att arbeta med ekonomi- och administrationsrelaterade arbetsuppgifter på en av storbankerna i Göteborg.

Rollen passar dig som har ett intresse för siffror, är duktig på att sortera och lokalisera rätt information till rätt plats samt gillar att arbeta administrativt. Vi ser att du som söker har en akademisk utbildning, helst inom ekonomi. Har du arbetat inom bankvärlden tidigare är detta mycket meriterande.

Detta är ett konsultuppdrag med start i augusti som sträcker sig minst till årsskiftet 2018/2019. Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en akademisk utbildning, gärna inom ekonomi, som vill få en kanonstart på karriären. Har du arbetat inom bankvärlden tidigare är detta meriterande men inget krav. Som person tror vi att du är framåt, social, noggrann och flexibel. Du ser vad som behövs göras och hjälper gärna till där det behövs.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande arbete inom ekonomi. Detta är en strålande chans att utvecklas och få chansen att arbeta på en spännande arbetsplats. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm, julia.jarvholm@jurek.se. Ansök via "Ansök nu"

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

Logo
Meriterande uppdrag inom ekonomi, Göteborg

Jurek Bemanning