ekonomijobb.se

Meriterande extrajobb som legal associate till JTI

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-16

Ansök nu

Meriterande extrajobb som legal associate till JTI

Befinner du dig i sluttampen av juriststudierna och söker nu ett meriterande extrajobb? Till JTI söker vi nu en legal associate med start i början på april. Sök tjänsten redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande.

Om tjänsten

Academic Work söker en legal associate på deltid till JTI. Omfattningen är på 2 dagar i veckan med start 6e april. Uppdraget kommer att pågå fram till mitten på maj, med eventuell chans till förlängning. Du kommer att vara anställd hos Academic Work och arbeta som konsult hos JTI.

Arbetsuppgifter

I rollen som legal associate kommer du bland annat att arbeta aktivt med marknadsföringsrätt, bolagsrätt, konkurrensrätt och dataskydd. Du kommer att hjälpa till med att förbereda juridiska dokument, ta hand om juridisk administration samt kommunikation. Vidare kommer du att stötta JTIs chefsjurist med att säkerställa att marknadsföring och andra aktiviteter följer lagen och de specifika reglerna som gäller för snus, cigaretter och andra nikotinprodukter. Du kommer även att ha tillsyn till och ge rådgivning om skydd av personuppgifter, konsumentreklam och compliance.

Vi söker dig som

  • Studerar juridik på eftergymnasial nivå, med fördel befinner du dig på termin 7 eller högre

  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Det är mycket meriterande om du

  • Har tidigare erfarenhet från att arbeta med liknande ärenden på ett globalt företag

Som person är du noggrann och självgående. Du har även en mycket god kommunikativ förmåga då du i rollen kommer att samverka med kollegor på olika avdelningar och nivåer.

Övrig information

  • Start: 6e april

  • Omfattning: 2 dagar/vecka, kontorstider

  • Placering: Sveavägen, Stockholm

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och JTIs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

JTI Sweden är Sveriges ledande cigarettleverantör med internationella storsäljare som Camel, Winston och anrika svenska klassiker som Blend, Level, John Silver och Right. JTI Sweden är ett dotterbolag till JTI, en av världens ledande tobaksproducenter med 40 000 anställda och verksamhet i över 120 länder. Hos dem arbetar experter på allt från butiksinredning och skyltning till tobaksblad och produktutveckling Läs mer om JTI på www.jti.com eller www.jti.com/sweden.

Dela detta jobb

Meriterande extrajobb som legal associate till JTI

Academic Work