ekonomijobb.se

Medarbetare till Danske Finans Sales Support-team

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-03-22

Ansök nu

Medarbetare till Danske Finans Sales Support-team

Är du en snabblärd person, har ett intresse för ekonomi och ser noggrannhet som en naturlig del i ditt arbete? Vi söker nu dig som trivs i en administrativ roll där din förmåga att agera serviceinriktat kommer väl till pass! Här finns arbetsplatsen som erbjuder stort eget ansvar och ett team med engagerade kollegor. Tjänsten är tänkt att tillsättas omgående så var snabb in med din ansökan!

Om tjänsten

Danske Finans består av totalt ca 65 medarbetare och i det aktuella teamet, Sales Support, är man i dagsläget åtta personer. Teamets huvudsakliga uppgift är att bidra med rådgivning och support till sina kollegor på bankkontoren runt om i Sverige, vad gäller produkter inom leasing och avbetalning. Teamet är ett stabilt och målinriktat gäng, där ett gott samarbete och entreprenörsanda genomsyrar gruppen. Uppdraget är tänkt att starta omgående och sträcker sig minst 6 månader framåt

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som administratör i Sales Support-teamet kommer du att arbeta med att supporta bankens kontor runt om i Sverige i nya affärsupplägg gällandes produkter inom objektfinansiering som leasing och avbetalning, samt fakturafinansiering. Arbetet kan variera från att administrativt hjälpa bankkontor med enstaka affärer till att i mer projektliknande form hjälpa till vid intag av nya kunder.

Du kommer till exempel att:

  • Skapa, samt göra eventuella ändringar i avtal

  • Hantera de ärenden som kommer in via mail, och föra in dem i hanteringssystemet

  • Beställa objekt som ska finansieras hos aktuell leverantör.

Vi söker dig som

  • Har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, juridik eller motsvarande

  • Har erfarenhet av kundservice

  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom ekonomiadministration och/eller bank.

Som person är du nyfiken och snabblärd, du kan driva ditt arbete framåt självständigt. Du är en glad prick som motiveras av ett gott samarbete och sprider energi till dina kollegor. Arbetets karaktär kräver att du är noggrann och kan prioritera i ditt arbete. Du har också förmågan att skapa en trevlig upplevelse i din kontakt med bankens olika kontor och leverantörer!

Övrig information

  • Start: Omgående.

  • Omfattning: Heltid, 6 månader.

  • Placering: Centrala Linköping.

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Danske Finans önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Danske Bank är en stor nordisk bank med starka lokala rötter och verksamhet i 12 länder över hela världen. Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur och söker efter medarbetare med drivet att utveckla sig själva och affären.

Idag arbetar drygt 22 000 medarbetare inom koncernen. Utöver traditionella banktjänster erbjuder Danske Bank också försäkring och pension, bolånekredit, förmögenhetsförvaltning, fastighetsfinansiering och leasingtjänster.

Dela detta jobb

Medarbetare till Danske Finans Sales Support-team

Academic Work