ekonomijobb.se

Medarbetare Depåadministration

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-20

Ansök nu

Medarbetare Depåadministration

Vi söker en driven och erfaren medarbetare inom Depå-gruppen hos Länsförsäkringar Bank i Helsingborg. Är du intresserad av att arbeta med VPC, flytt av värdepapper, avstämningar, bolagshändelser, likvidbokningar m.m. så kan detta vara något för dig?!

Tjänsten är en tillsvidareanställning (100%) med önskat start på mitten av november.

Arbetsbeskrivning
Affärsservice Banks depåadministration fungerar som en Backoffice funktion där man arbetar dels med support men även med administration inom IPS-ISK-Depå och Corporate Actions. Förutom hantering av olika depåer arbetar vi också med direktsparande inom fond.

Du kommer arbeta både högt och lågt samt att ha varierande arbetsuppgifter inom depå-gruppen dagligen. Du kan också komma att vara delaktig i sidoprojekt och delta i utbildningar via Nasdaq samt hålla i utbildningar inom Länsförsäkringar Bank.

Kvalifikationer och egenskaper
Här söker vi en erfaren och engagerad person som kan ta egna initiativ för att driva förbättringar samt effektivisera arbete inom depå-gruppen. Vi ser gärna även att du är en strukturerad, pålitlig och en hjälpsam person som både kan arbeta självständigt och i grupp. För att trivas i rollen krävs det att du är flexibel och kan prioritera i din vardag.

Du som person har:
• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, bank eller finans
• Erfarenhet av bank och liknande arbetsuppgifter inom depåadministration.
• Arbetat med värdepappershantering i VPC samt i depåsystem
• Har kunskap och erfarenhet av hantering kring Corporate Action händelser
• Ansvarstagande med professionell och trygg framtoning
• Trivs med att arbeta i grupp samt med varierande arbetsuppgifter
• Har kunskaper i Excel
• Mycket god kunskap inom svenska och engelska, både i tal och skrift

Om företaget
Affärsservice Bank ingår i Länsförsäkringar Bank som är ett dotterbolag till Länsförsäkringar AB. Kontofunktioner & Spara på Affärsservice Bank hanterar ärende inom flera olika områden: Byta Bank/Kontoavslut, Utland/Storkund, Digital kund samt administration/support inom Värdepapper. Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på LinkedIn!

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Länsförsäkringar Bank AB med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rade Tosovic på rade.tosovic@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Kort om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidare

Sista ansökningsdag:
2019-10-20

Arbetsplats
Helsingborg

Dela detta jobb

Medarbetare Depåadministration

Länsförsäkringar AB