ekonomijobb.se

logga

Materialplanerare till läkemedelsföretag i Uppsala

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2021-08-13

Ansök nu

Materialplanerare till läkemedelsföretag i Uppsala

ValueOne söker en materialplanerare för ett sex månader långt konsultuppdrag till ett läkemedelsföretag i Uppsala. Uppdraget ska tillsättas snarast.

Om rollen

I rollen som materialplanerare kommer du att stödja Supply Chain-avdelningen i pågående och kommande projekt som inkluderar nya produktlanseringar, ändringar av produktdesign och förändringar i produktionsprocessen. Arbetar nära projektledare och produktions- / materialplanerare för att ha full förståelse för projektets tidslinjer och prioriteringar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Hanterar Master data och MRP-planeringsparametrar för nya och befintliga materialkoder (SKU) för råvaror, halvfabrikat och slutprodukter.

  • Hanterar materialuppsättning och underhåll för halvfabrikat- och slutprodukt.

  • Förbereder nödvändiga dokument för ändringskontroll och dokumenterar nya SKU:er.

  • Spårar utvecklingen av projektlanseringsaktiviteter för planeringsavdelningen.

  • Hanterar avvecklingsprocessen för utfasat material.

  • Förbereder disponeringsrapporter för utfasat material.

  • Deltar i regelbundna lanseringsberedskapsmöten med globala projektledare.

  • Deltar i regelbundna projektmöten med lokala eller globala projektledare.

  • Samarbetar och följer upp med inköp, produktion, teknik och kvalitet för att säkerställa projektaktivitetens framsteg.

  • Back-up för Supply Chain-avdelningen vid behov.

Erfarenhet och kompetens

Uppdraget kräver erfarenhet av materialplanering från ax till limpa. Du bör också ha erfarenhet av ERP-system som exempelvis SAP, APO, SNP. Rollen kräver även att du har goda datakunskaper i MS Office och flytande kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

För att passa för rollen bör du vara självständig, lösningsfokuserad och ha en positiv och pragmatisk inställning. Vidare är du en skicklig kommunikatör med ett analytiskt sinne som fungerar mycket bra i grupp.  

Ansökan  

Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

Dela detta jobb

logga
Materialplanerare till läkemedelsföretag i Uppsala

ValueOne AB