ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Masterdataspecialist inköp

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2022-12-25

Ansök nu

Masterdataspecialist inköp

ValueOne söker en masterdataspecialist inom inköp till ett 12 månader långt konsultuppdrag hos vår kund inom energisektorn i Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast.Om rollen

Detta är en uppdrag där du ska arbeta både strategiskt och operativt med utveckling och administration av företagets masterdata då de nyligen har infört ett nytt affärssystem där masterdata för inköp är ett område. Här ingår bland annat artikeldata för service och material och leverantörsmasterdata. I rollen förväntas du bidra aktivt i arbetet med att utveckla och effektivisera företagets inköpsflöden kopplat till masterdata.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Fortsatt utveckling av strukturen för företagets artikelmasterdata.
  • Säkerställa att artikelmasterdata hålls uppdaterad.
  • Säkerställa att leverantörsmasterdata hålls uppdaterad.
  • Driva och implementera digitalisering av inköpsfunktionens masterdata.

Erfarenhet och kompetens

Uppdraget kräver att du har relevant högskoleutbildning inom tex ekonomi eller inköp samt 3-5 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter i ett större affärssystem. Det är också viktigt att du har erfarenhet av inköp och är van att arbeta digitalt.

Vi söker dig som är strukturerad och analytisk i ditt arbetssätt och har förmåga till ett helhetssyn. Du drivs av din nyfikenhet och vilja att nå dina mål, är ansvarstagande och räds inte att ta egna initiativ när så krävs. I ditt dagliga arbete kommer du att ha många kontakter med intressenter både internt och externt varför det är viktigt att du är lyhörd och har lätt för att samarbeta med andra.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

Dela detta jobb

logga
Masterdataspecialist inköp

ValueOne AB