ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Marknadsområdeschef ekonomi, Gävleborg

Företag LUDVIG & CO
Ort
Utgår

2022-12-15

Ansök nu

Marknadsområdeschef ekonomi, Gävleborg

Vi är inne i en förändringsresa där målet är att vara det ledande rådgivningsföretaget och samtidigt skapa den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. Vi söker nu en chef till marknadsområde Gävleborg som vill vara med och forma vår framtid. Kom och väx med oss på Ludvig & Co!

Rollen som Marknadsområdeschef
Du leder marknadsområdets fyra Affärschefer och agerar förebild ur ett ledarskapsperspektiv genom ett närvarande och proaktivt ledarskap som bidrar till utveckling av andra ledare, affären och Ludvig & Co.

Du har det övergripande ansvaret för marknadsområdets tillväxt, resultat, kundnöjdhet och medarbetarnöjdhet. Rollen innebär att ta ett strategiskt grepp kring leverans till kund och lönsamheten i hela området. För att säkerställa tillväxt ingår också förvärvsarbete och marknadsbearbetning i form av nätverk, mässor, kundevenemang m.m.

Marknadsområdet består av våra medarbetare inom ekonomi på orterna: Ljusdal, Järvsö, Hudiksvall, Bollnäs, Sandviken och Edsbyn. Du har personalansvar för marknadsområdets Affärschefer och rapporterar till Biträdande Affärsområdeschef Ekonomi, Helena Iacono.

Din placeringsort är flexibel, utifrån marknadsområdets 6 orter. Vi tror på ett närvarande ledarskap och ser att du reser mellan de olika orterna.

Klicka HÄR för att läsa mer om våra tjänster inom ekonomi såsom redovisning, bokslut och deklarationshjälp.

Utvecklas som ledare på Ludvig & Co
Du är med och skapar den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare med ett ledarskap som utgår från våra ledarbeteenden: Vilja & Våga, Inspirera & Engagera, Lära & Utveckla. Genom återkommande ledarträffar och ledarutbildningar, i en organisation med fokus på ständigt lärande, fortsätter du växa i din roll.

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av ledarskap och personalansvar. Du har en historik av framgångsrikt ledarskap med starka ledarindex och uppnådda resultat i roll med resultat- och budgetansvar. Erfarenheter inom förändringsledning och försäljning är meriterande. Vi tror att du har fördel av en bakgrund inom ekonomi, redovisning eller motsvarande. Men det är inget krav för rollen, det viktigaste är att du är en skicklig ledare.

Du passar för rollen om du, precis som vi, tror att samarbete, affärsmässighet och utveckling är tre viktiga hörnstenar för att bygga starka team. Ditt ledarskap karaktäriseras av beslutsamhet där du prioriterar och agerar samt ger ansvar, förtroende och stöd. Du skapar engagemang hos andra med din närvarande ledarstil och förmåga att kommunicera på ett inspirerande sätt kring målbilder. Du vill fortsätta utvecklas i den ledande rollen och utmanar både dig själv och andra för att bidra till vår gemensamma utveckling.

Låter det intressant? Då ser vi fram emot din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande och vi vill därför be dig söka så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta Biträdande Affärsområdeschef Ekonomi, Helena Iacono, på telefonnummer 0515-723 036.

Om Ludvig & CO
Med vår breda kunskap är vi småföretagarens självklara partner, och idag vi har 70 000 kunder i olika branscher. Vi hjälper entreprenörer dagligen, både i fysiska möten och genom digitala tjänster, allt för att skapa och utveckla framgångsrika företagare över hela landet. Vi är cirka 1300 medarbetare på 130 orter över hela Sverige.

Dela detta jobb

Logo
Marknadsområdeschef ekonomi, Gävleborg

LUDVIG & CO